zaterdag 2 mei 2015

Oriflame Giordani Lip Pencil + Eye Pencil

Jullie konden al meerdere reviews zien over de nieuwste producten van Oriflame Giordani Gold en vandaag de 1 na laatste, de lippotloden en de oogpotloden!Oriflame Giordani Gold Lip Pencil is een luxe, crèmige lippotlood dat een hydraterend aminozuur bevat. Het zijdezachte potlood laat zich eenvoudig en vloeiend aanbrengen, voor een comfortabel en langhoudend kleurresultaat. Met het handige lipkwastje aan het uiteinde kan een bijpassende lipstick perfect worden aangebracht. Verkrijgbaar in de kleuren Nude, Coral, Rose, Pink en Red.

Aan het uiterlijk kan je al goed zien welke kleur het is, verder ziet  het uiterlijk er chique uit, luxe!

Het zijn 5 verschillende kleuren van nude tot rood.


 Swatch:

De potloden zijn best zacht maar je kan er wel prima scherpe lijnen mee zetten dus niet te zacht. Ze geven een goede kleur af. Ik gebruik eigenlijk nooit een lippotlood dus was wel eens een keer leuk om uit te proberen. Opzich kan je dit lipptolood ook zo dragen, het is best creamy en blijft goed zitten.

Oriflame Giordani Gold Lip Pencil € 14,00/1,6 g.

Oriflame Giordani Gold Eye Pencil:
Oriflame Giordani Gold Eye Pencil is een langhoudend oogpotlood dat met één soepele beweging aan te brengen is. De polymeertechnologie zorgt voor buitengewoon kleurbehoud en de toegevoegde vitamine E heeft verzorgende eigenschappen. Beschikbaar in vier rijk gepigmenteerde kleuren, te weten Black, Brown, Charcoal Grey en Midnight Blue.


Ook deze potloden zien er leuk uit alleen zie je vanaf buiten niet goed welke kleur het is, hadden ze beter ook een gekleurd randje in kunnen doen.

Er zijn 4 verschillende kleuren; zwart, bruin, grijs en blauw.


Swatch:

Oogpotlood gebruik ik dagelijks, meestal in mijn onderste waterlijn of als eyeliner bij mijn bovenste wimpers. Deze potloden zijn erg fijn, zacht en geven een goede kleur af en blijven ook nog eens goed zitten in je waterlijn. Ik vind ze erg fijn en gebruik ze nu dagelijks, meestal de zwarte.

Oriflame Giordani Gold Eye Pencil € 14,00/1,6 g.

De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website www.oriflame.nl

Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails