vrijdag 15 mei 2015

Nieuwe varianten Treacle Moon

Treacle Moon™ de vrolijke bad- en douche sensatie uit Engeland breidt haar collectie uit met twee onweerstaanbare nieuwe varianten Bath & Shower Gel  en twee Mini’s: een Bath en Shower Gel en een Bodylotion in een handige sprayflacon.  De intens kleurrijke producten staan symbool voor fun, fantasie én frisheid, gevat in vrolijke formules voor sprankelend bad- en doucheplezier! 


Ik ben zelf al bekend met de producten van Treacle Moon en nu hebben ze 2 nieuwe geuren en 2 mini's. Zelf heb ik de mini's al want die zijn al in Duitsland te koop en die zijn erg fijn. En nu zijn ze ook in Nederland verkrijgbaar, super handig om mee te nemen of eerst te proberen.


The Honeycomb Secret:
Honing! Ja deze ruikt echt naar honing en hier moet je van houden. Ik persoonlijk ben meer van de frisse zoete geuren zoals de mini One Ginger Morning. Maar het is zeker niet vies en ik gebruik deze nu in de douche. Het schuimt lekker en als je deze gebruik ruik je de geur. Alleen de geur blijft niet hangen als je klaar bent met douchen.

Warm Apple Pie Hugs (LE):
Dit is een Limited Edition dus maar tijdelijk verkrijgbaar. Ook van deze geur moet je houden. Voor in de winter lijkt me dit een erg lekkere geur. Je ruikt inderdaad het warme appelgebak tijdens het douchen. Heerlijk! Ook deze schuimt goed.

Bij beide vind ik het jammer dat je alleen de geur ruikt tijdens het douchen en niet meer achteraf. Voor de Treacle Moon fans zijn dit goede aanwinsten. En alleen al voor het uiterlijk zou je ze kopen! Zulke mooie grote verpakkingen.!

Prijzen:
Treacle Moon™ Bath and Shower Gel €4,95 / 500ml

Treacle Moon™ Mini Bodylotion ‘The Raspberry Kiss’ € 1,00/ 60 ml.

Treacle Moon™ Mini Bath and Shower Gel ‘One Ginger Morning’ € 1,00/ 60 ml.

Voor meer informatie is er de website: www.treaclemoon.nl 

Treacle Moon™ is op Facebook te volgen via: https://www.facebook.com/treaclemoonnederland
Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails