vrijdag 29 mei 2015

Kneipp | Beauty Geheim Huidolie

Een moment van pure luxe ervaren, dat is pas echt ontspannend. Ervaar dit heerlijke gevoel nu met Kneipp Beauty Geheim, een nieuwe premium verzorgingslijn met ultiem verzorgende oliën en een luxueuze geurbeleving.  Kneipp Beauty Geheim producten zijn een unieke combinatie van vier bijzondere natuurlijke oliën; argan-, marula,- wonderboom- en olijfolie. Deze oliën zijn rijk aan vitaminen, essentiële vetzuren en anti-oxidanten en bieden de perfecte verzorging voor de huid. Pure verwennerij voor lichaam en geest!
Ik review voor jullie de huidolie.Huidolie; een vleugje glamour in een flesje
De nieuwe Kneipp beauty geheim huidolie is letterlijk en figuurlijk goud voor je huid. De olie
geeft een fluweelzacht huidgevoel, biedt diepe verzorging, herstelt de huidbalans en
versterkt de huidbarrière. Deze olie trekt razendsnel in de huid en laat geen spoortje vet na. 

Geniet van de verleidelijke geur en een stralende huid.
Adviesprijs: € 8,49 (100 ml)

Er zit Arganolie, Marulaolie, wonderboomolie en olijfolie in deze huidolie. Dat klinkt als een heerlijke goede huidverzorging met al deze oliën. 


Het uiterlijk ziet er ook goed uit en de olie heeft een kleine opening maar je moet wel voorzichtig doen want er komt gauw te veel uit en je hebt maar weinig nodig.


De olie is dun en loopt snel van de huid af dus meteen insmeren is aan te raden.
De olie heeft echt een heerlijke geur,  en trekt snel in, wel ziet je huid er vettig uit maar dat voelt helemaal niet zo, je huid krijgt er dus een mooie glans van. Mijn huid voelt na gebruik heerlijk zacht en gevoed aan. De geur blijf je nog een paar uurtjes ruiken.


Ik vind dit echt een heerlijke olie, lekkere geur en verzorgd mijn huid goed.

Deze Kneipp huidolie kost € 8,49 (100 ml) en verkrijgbaar bij de drogist.

Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails