zondag 17 mei 2015

Greenland Fruit Emotions Massage Oil

Greenland heeft drie geurvarianten Fruit Emotions massage olie in haar assortiment waarmee je kunt genieten van een heerlijke massage; de olie trekt in zonder een vetfilm achter te laten en maakt de huid glanzend en zacht.
Ik heb de geur Papaya / Lemon getest voor jullie. 

Informatie:
De drie Greenland Fruit Emotions massage oliën zijn hiervoor prima geschikt. Ze zijn verkrijgbaar in de geuren papaya-lemon, coconut-tangerine en lime-vanilla. Maar liefst 99% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong en ze zijn vrij van onder andere parabenen, kleurstoffen, SLS/SLES, gluten en minerale oliën. De oliën zitten verpakt in de kenmerkende aluminium Greenland flessen en zijn voorzien van een handige doseerspray.

Nou dat klinkt goed! Ik heb de opleiding schoonheidsspecialiste gedaan en daar leer je natuurlijk ook masseren en een massage is echt heerlijk!

De oil is vrij dun en je gemakkelijk doseren door de doseerspray. Ik heb deze al een paar keer gebruikt en telkens verbaas ik me weer over die heerlijke geur! Je ruikt deze meteen heel goed. Heerlijk fruitig en fris.

De oil trekt snel in en de huid voelt niet vettig aan. De geur blijft ook heerlijk aanwezig gedurende paar uur.

Ik ben fan van deze oil, ook omdat het 99% natuurlijk is, dat is erg fijn. En het uiterlijk ziet er ook super uit.


De massage oil maakt je huid ook heerlijk zacht en voedt het.

Prijs en verkrijgbaarheid:
Fruit Emotions massage olie is 120 ml is verkrijgbaar via www.greenlandbodycare.com, diverse drogisterijen, apotheken en gezondheidswinkels en hebben een consumentenadviesprijs van €9,95. Voor meer informatie ; www.greenlandbodycare.com.

Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails