maandag 13 april 2015

News #113 - Catrice Nomadic Traces

Limited Edition “Nomadic Traces” by CATRICE
Exotisch en Etno. Een passievolle rondreis door nieuwe gebieden. Een uitnodiging voor een reis naar de woestijn om de schoonheid van de Oriënt te ontdekken. De nieuwste modetrend in Etnocouture is zomers, sensueel en luxueus: een moderne mix van patronen en intense kleuren. Een levendige interpretatie van nomadenstijlen voerde de boventoon bij de lente/zomer modeshows, waar ontwerpers de oriëntaalse designs met een casual look presenteerden. Limited Edition “Nomadic Traces” by CATRICE vertaalt deze opwindende modetrend naar de beautywereld in mei 2015. Lichtrood en intens blauw worden gecombineerd met rustig grijsbruin, warm goud, zacht nude en heldere abrikoostinten. De must-haves van deze collectie: de Powder Eye Shadows, de Matt Bronzer met een uniek reliëfpatroon en de tattoo pen, waarmee je het oneindigheidssymbool op je huid tovert. Patronen van oneindigheid - by CATRICE. 

Nomadic Traces by CATRICE – Longlasting Eyeliner Pen
Luxury Liner. Creëer heel eenvoudig de meest precieze eyeliner stijlen en patronen met de langhoudende gel eyeliner pen. De penselen zijn gedecoreerd met een moderne vertaling van oriëntaalse ornamenten en verrijken de collectie met twee kleuren: Electric Blue en Nearly Black. Verkrijgbaar in C01 Leap In The Dark en C02 Trip Into The Blue.
Consumentenadviesprijs: € 2,99


Nomadic Traces by CATRICE – Matt Lip Colour

Zonsondergang. De heldere nuances van de Matt Lip Colours maken een waar statement. De twee moderne roodtinten hebben een matte textuur en een overweldigende sensualiteit. Bijzonder praktisch: beide versies zijn verkrijgbaar als chubby pen. Een geweldige dekking en absoluut onweerstaanbaar! Verkrijgbaar in  C01 Nomaddicted To Red en C02 Urban Red.
Consumentenadviesprijs: € 3,49. Nomadic Traces by CATRICE – Matt Bronzer
Hete woestijn. De Matt Bronzer tovert onmiddellijk een zomerse gloed op de huid. De matte poedertextuur is ook ideaal om mee te shapen. Het opvallende reliëf doet denken aan zonnestralen en is een ware eyecatcher die je meteen in de stemming brengt voor nieuwe avonturen. Verkrijgbaar in C01 Brave Bronze.
Consumentenadviesprijs: € 4,99
 Nomadic Traces by CATRICE – Powder Eye ShadowZonlicht. De zachte poederoogschaduw met satijnfinish verschijnt in twee luxueuze varianten – donkerbruin en savanne – elk met een weelderige goudgloed. In combinatie met het prachtige reliëfpatroon doet het denken aan de schitterende zonsopkomst in de Sahara. Verkrijgbaar in C01 Wanderluxe en C02 Savanna’s Gold.
Consumentenadviesprijs: € 3,59


Nomadic Traces by CATRICE – Tattoo Pen
Oneindigheid. Eeuwigheid voor slechts één nacht. Maak gemakkelijk en snel een geweldige indruk met deze Tattoo Pen. Met de praktische applicator breng je het oneindigheidssymbool aan op de schone, droge huid. Gemakkelijk weer te verwijderen met een gewone make-up remover. Verkrijgbaar in C01 Road To Infinity.
Consumentenadviesprijs: € 2,99
 Nomadic Traces by CATRICE – Nail Lacquer
Oriënt Impress. Vier ultieme kleuren met ultieme dekking. Electric blauw en rood hebben een matte finish terwijl het warme goudbruin en fris perzik een overtuigende glans bieden. Het dessin doet denken aan Arabische nachten en valt op dankzij de moderne interpretatie van oriëntaalse patronen. Vier kleuren om de pracht van de zomer te versterken! Verkrijgbaar in C01 Wanderluxe, C02 Boundless Peach, C03 Nomaddicted To Red, C04 Trip Into The Blue. Consumentenadviesprijs: € 2,99.


Nomadic Traces by CATRICE is in mei 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in NederlandLinkWithin

Related Posts with Thumbnails