woensdag 8 april 2015

Brillenkampioen | Zonnebrillen

De webshop Brillenkampioen verkoopt zoals de naam al zegt brillen!
Bij Brillenkampioen vind je betaalbare brillen en zonnebrillen.
Ik ontving 2 zonnebrillen. Kijken jullie mee? En deze week wordt het super lekke weer dus hup pak je zonnebrillen maar weer!

De zomer komt eraan dus dan heb je natuurlijk de zonnebrillen weer nodig! Ik draag heel vaak een zonnebril want mijn ogen kunt niet echt tegen de zon, als de zon al maar eventjes schijnt heb ik eral last van, dan gaan mijn ogen tranen, dus hup meteen een zonnebril op.

Zwarte Ronde Vintage Zonnebril - Dakota:

Zwarte ronde vintage zonnebril met een gouden metalen brug. Een classy vrouwelijke zonnebril in tijdloos zwart.

Tsjaa ik weet niet zo goed wat ik hier van moet vinden, dit is niet echt mijn stijl, te rond vind ik deze. Het goud kleurigbovenrandje geeft wel weer wat extra's.
De bril is goed donker en best wel zwaar op je oren.


Zwarte Zonnebril - Classic Sun:

Hippe zwarte retro zonnebril met gouden metalen pootjes en neusbrug stukje. Deze zwarte zonnebril staat iedereen geweldig, dit montuur is tijdloos en weergaloos.

Dit gaat al meer richting het model dat ik leuk vind alleen vind ik de bovenkant nog iets te rond. Deze heeft ook weer goudkleurige accenten. Deze is ook goed donker en veel lichte op je oren dan de eerste. Deze is zeker mijn favoriet van de 2.


Beide zonnebrillen kosten €19,- p/st. en te koop bij Brillenkampioen.


Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails