dinsdag 24 maart 2015

Review | BeautyPillow Champagne

Slapen op een prachtig satijnen kussensloop van Beauty Pillow betekent wakker worden met een glanzende haardos zonder klitten of pluizebol op je hoofd, het haar blijft beter in model en je voorkomt gespleten haarpunten.


Het is het ook nog eens heel erg goed voor de huid, het werkt anti-ageing, minder rimpels, geen slaapvouwen meer en een stralende huid door de polijstende werking van satijn. Satijn gaat de strijd aan met acné en onzuiverheden, satijn reguleert de talgproductie en geeft een onrustige huid rust door de glijdende werking van het gladde weefsel.
Het slaapt heerlijk verkoelend bij nachtelijk transpireren. Uw satijnen kussensloop zorgt voor een intensievere werking van uw verzorgingsproducten. Satijn is anti-allergeen.
Het satijnen kussensloop krijg je in een mooie handige verpakking met hierop veel informatie.


Ik koos voor de kleur champagne omdat ik al een roze had. De kleur in het echt vind ik heel erg mooi, past ook bij alles.


Er zit ook een leuk embleem om van BeautyPillow.


De maat van de kussensloop is 60x70 cm wat prima past om mijn kussen. De kwaliteit van dit satijn vind ik heel er goed, zoals ik al eerder schreef had ik er al 1 maar deze is echt heel anders, veel dikker en betere kwaliteit. Het voelt heerlijk zacht en koud aan, het zweet totaal niet, dit lijkt me ook heerlijk voor de warme zomernachten.

Mijn haar wordt altijd heel snel vet maar nu ik slaap op dit kussen scheelt het echt wel.

(voor gebruik wel eventjes strijken zodat je de vouwen niet ziet, wij strijken niet dus dat kon ik helaas niet op de foto zetten)


Kortom; ik ben echt super blij met deze satijnen kussensloop, slaapt heerlijk en mijn haar is minder vet!

Winkeladviesprijs bedraagt € 22,95
Winkeladviesprijs buiten Nederland € 24,95
Op de website van BeautyPillow kan je voor verkooppunten bij jouw in de buurt zoeken.


Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails