maandag 30 maart 2015

News #112 - Hema Beauty

De lente komt eraan 

Voor een sprankelende start van het voorjaar, gebruik je een van de nieuwe soft matt lipbalms. Kies een van de 8 tinten met semi matte finish, waarmee je vluchtig een tintje kleur kunt aanbrengen. Wil je voor een sterker kleureffect gaan, dan bouw je dit op met een extra laagje. HEMA Beauty pakt deze lente uit met roze, roze, en roze. Van fijne lipproducten tot oogschaduw en 11 matching nagellakken. Voor een indrukwekkende oogmake-up, geïnspireerd op de laatste modetrends, zijn er zijdezachte oogpotloden in de mooie tinten ijsblauw of metallic groen. En heb je de bijzondere topcoats al ontdekt?


Fabulous fluid lipstick €4,50 p/st.:
Ga voor een soft matt ‘lipdo’ Je wilt je lippen een mooi kleurtje geven, maar liever geen opvallende glans. Je zoekt een krachtige tint in roze of rood, maar je mond hoeft natuurlijk niet alle aandacht naar zich toe te trekken. Je vindt lipstick niet zo handig voor onderweg maar een gloss te heftig glanzen. Zoek je een lipproduct dat precies aan al deze wensen voldoet? Dan is de soft matt lipbalm jouw nieuwe favoriet, want met dit zachte, verzorgende lippotlood kun je verschillende effecten creëren. Eén laagje zorgt voor een transparant hintje kleur. Voor een sterker kleureffect breng je een paar extra laagjes aan.

* 8 sprankelende tinten, van suikerspinroze tot fris rood
* Semi matte finish
* Kleurdekking naar wens op te bouwen
* Romige, zachte textuur
* Lichtgewicht gevoel

Prijs €3,50 p/st.

All eyes on you… Roze is niet de enige hot color voor deze lente. Voor de ogen zijn groen en blauw, in alle denkbare nuances, ook een grote hit. In de HEMA Beauty collectie vind je de mooiste tinten voor een eyecatching oogopslag. De nieuwe double wear eyepencils hebben een zachte crèmetextuur, ze brengen makkelijk aan en zijn zowel als oogschaduw als eyeliner te gebruiken. De formule is waterproof dus blijft goed zitten. Laat je inspireren: er zijn 14 intense kleuren.
€4,00 p/st.


Met stip op 1: topcoats Nagellak is niet langer uitsluitend bedoeld om je nagels een kleurtje te geven: met een verassende kleur of special effect finish maak je een look helemaal af. In de HEMA Beauty collectie vind je een groot kleurenpalet long lasting nagellakken met uiteenlopende kleuren die geïnspireerd zijn op de laatste beautytrends. Speciaal voor de lente zijn er 12 snoeperige ‘jelly candy’ tinten met soft matt effect geselecteerd. De nieuwe topcoat dots combineer je met de pasteltinten uit de long lasting nagellaklijn. Dit geeft een speels en kleurig effect. Tip: zodra het laagje kleurlak droog is, breng je op elke nagel één laagje topcoat aan.
€2,50 en €2,75 p/st.LinkWithin

Related Posts with Thumbnails