maandag 23 maart 2015

News #111 - Vernieuwde Dove douchecrèmes

Met trots presenteert Dove haar vernieuwde serie douchecrèmes, waarmee je dagelijkse huidverzorgingsritueel al onder de douche begint. De hydraterende crème hult je huid van top tot teen in heerlijk geurend, rijk schuim en zorgt tegelijkertijd voor een zachtere huid – al na één keer douchen! Na het douchen blijft de huid zijdezacht aanvoelen en lang gehydrateerd. Jouw beautyroutine start vanaf nu dus onder de douche!


Vernieuwde formule: een milde verzorging én een rijke schuimervaring Reguliere doucheproducten geven vaak veel schuim, maar kunnen de natuurlijke beschermingslaag van de huid beschadigen. De R&D-experts van Dove zijn erin geslaagd om de bekende mildheid van Dove nog verder te vergroten en tegelijkertijd de kwaliteit van het schuim te verbeteren.
Daarmee sluit Dove nóg beter aan op de wensen en behoeften van vrouwen.
De baanbrekende formule bevat de NutriumMoisture™- technologie, een mix van huideigen voedingsstoffen, zoals glycerine, stearinezuur en zonnebloemolie, die helpen om lipidebeschadiging te voorkomen en de  natuurlijke beschermingslaag van de huid te herstellen.

15% minder plastic!De Dove-fles bevat 15% minder plastic dan de vorige verpakking. Dove gebruikt nu wereldwijd 275 ton minder plastic. Dat is genoeg om 5 miljoen flessen te produceren! Dankzij een revolutionaire technologie zijn we in staat om lichte en duurzame flessen te ontwikkelen

De Dove douchecrème serie bestaat uit 15 verschillende varianten die binnen de segmenten ‘extra verzorgend’, ‘extra verfrissend’ en ‘extra verwennend’ passen. Onder deze varianten zijn ook twee nieuwkomers:
Gentle Exfoliating: een nieuwe variant in de Extra verzorgend-serie. Een verzachtende douchecrème met een milde scrub, die de huid doet stralen. Deze scrub bevat bovendien geen kleine plastic bolletjes (microplastic) zoals in de meeste scrubs. Door alternatieve ingrediënten te gebruiken, kunnen we consumenten dezelfde kwaliteit en functionaliteit bieden zonder hiervoor plastic te gebruiken.
Revitalize: een nieuwe variant in de Go Fresh-serie. Een verfrissende douchecrème met de energieke geur van mandarijn en tiarebloem.

Extra verzorgend:
met de varianten Deeply Nourishing, Silk Glow, Caring Protection, Pro Age en Gentle Exfoliating.
Adviesprijs voor 250 ml: € 3,59
Adviesprijs voor 500 ml: € 5,99

Extra verfrissend: Go Fresh
met de varianten Komkommer + Groene Thee, Mandarijn + Tiarebloem, Granaatappel + Citroenverbena, Pruim + Japanse Kersenbloesem en Blauwe Vijg + Oranjebloesem.
Adviesprijs voor 250 ml: € 3,59
Adviesprijs voor 500 ml: € 5,99

Extra verwennend: Purely Pampering
met de varianten Natural Caring Oils, Kokosmelk + Jasmijnblaadjes, Pistache + Magnolia, Amandelmelk + Hibiscus en Sheaboter & Vanille.
Adviesprijs voor 250 ml: € 3,79
Adviesprijs voor 400 ml: € 5,99


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails