dinsdag 3 maart 2015

News #108 - OPI Hawaii collectie

ALOHA VOORJAAR!
Na de grauwe wintermaanden verwelkomt iedereen het voorjaar met vernieuwd enthousiasme. We kunnen weer genieten van de zon, onze dikke kleding in de kast laten hangen en uitkijken naar een nieuw, fris modeseizoen.
Hawaii is een van die bijzondere plekjes in de wereld, waar het het hele jaar door lente is.
Je kunt hier genieten van exotische bloemen, korte, verfrissende regenbuien en warme briesjes. Kleur is er alom aanwezig en vrolijkt ons direct op.


Gezien op de catwalks
Kleurrijke prints en patronen zijn nog steeds hot en metallics blijven populair. Bescheiden nudes zijn perfect in balans met gewaagde felle kleuren.
De Hawaii Collection by OPI vult de modetrends voor komend seizoen weer moeiteloos aan met kleuren die typerend zijn voor de weelderige eilanden; strand- en oceaantinten worden afgewisseld met kleurschakeringen van de ondergaande zon en tropische tinten in groen, roze en paars.


Personal style
Geef je persoonlijke twist aan nail art, door verschillende kleurencombinaties te maken met de twaalf Hawaii nagellakken. Kies voor een bescheiden ton-sur-ton in pastel of maak juist een statement met contrasterende kleuren.
Wil je langer van je design genieten?
Bij je favoriete OPI salon zijn alle 12 Hawaii kleuren er ook in GelColor!

Adviesverkoopprijzen:

OPI Nagellak 15ml per stuk € 14,25
Miniset met vier Hawaii tinten in 3.75ml € 18,95

Volg Nail-Gloss op Bloglovin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails