zaterdag 14 maart 2015

Kleurboeken voor volwassenen + potloden

Kleuren is helemaal hot en ik ben ook helemaal into het kleuren.
Vandaag laat ik jullie 3 nieuwe producten zien van Het enige Echte van BBNC uitgevers.


Het enige echte enorme kleurboek voor volwassenen:

Het enige echte enorme kleurboek voor volwassenen bevat 30 schitterende, nieuwe kleurplaten op posterformaat. Extra groot, dus goed voor extra lang kleurplezier. Wees creatief en kleur je eigen kunstwerk bij elkaar! De platen zijn uitneembaar en dus heel geschikt om in te lijsten en op te hangen.

Zoals de naam al zegt, dit is echt een enorm kleurboek! Zo groot en zo veel om te kleuren, leuk zeg!


Het boek is bedruk aan 1 zijde waardoor je niet bang hoeft te zijn voor doordrukken en zelf vind ik deze kant van het boek ook makkelijker kleuren. Er zit echt van alles in qua kleurplaten.


Ik heb zelf natuurlijk ook gekleurd: (is nog niet helemaal af)Het enige echte enorme kleurboek voor volwassenen kost €16,95

De enige echt kleurdoos voor volwassenen met 24 potloden:

Voor alle kleurboekenfans is er nu De enige echte kleurdoos voor volwassenen! Een mooie kleurdoos die perfect bij het design van Het enige echte kleurboek voor volwassenen past. De 24 kleurpotloden in deze metalen kleurdoos bieden de perfecte basis om met kleuren aan de slag te kunnen. Samen met Het enige echte kleurboek voor volwassenen is dit een ideaal cadeau!

Wat leuk dat ze nu ook potloden hebben in de enige echte serie. Deze doos bevat 24 potloden maar ze hebben ook een doos met 12 potloden en in mei verschijnt er ook een doos met 48 potloden.Qua vormgeving vind ik de kleurpotloden er erg mooi en luxe uitzien. Ik heb al een aantal kleurplaten gekleurd er mee en ook die ik in dit artikel laat zien. De potloden zijn niet hard maar ook niet heel zacht. Prima om mee te kleuren.

Er zitten allerlei kleuren in, ook wit en zwart maar ook veel groen, roze en blauwe tinten.


De enige echt kleurdoos voor volwassenen met 24 potloden kost €9,95

Het enige echte kleurboek om te versturen:

Het inkleuren van een kleurboek is toch iets wat je vaak voor jezelf doet. Maar stiekem wil je iemand ook weleens blij maken met zo’n prachtig kleurenfestival. Op veler verzoek produceren we daarom Het enige echte kleurboek om te versturen: 30 kleurplaten die makkelijk uit te scheuren zijn, en als ansichtkaart verstuurd kunnen worden! Een win-winsituatie: jij kunt je heerlijk creatief uitleven op een prachtige kleurplaat, en je maakt een lieve vriend(in), familielid, goede buur of jarige collega blij met een zelfgemaakt kaartje.
Het enige echte kleurboek om te versturen bevat nieuwe platen, die nog niet eerder verschenen zijn, dus is ook voor doorgewinterde kleurboekenfans zeer geschikt!


Wat een leuk idee zeg! Zo kan je iedereen laten zien wat je kleurt, erg leuk!
De bladzijdes zijn van dik karton en je kan ze makkelijk uitscheuren, wel gaat het boek moeilijk open omdat de bladzijdes zo dik zijn.


Wat voorbeelden uit het boek:

Ik heb zelf ook 1 ansichtkaart gekleurd en verstuurd:

Het enige echte kleurboek om te versturen kost €9,95

Deze producten zijn in verschillende boekhandels te koop en online via bijv. de uitgever zelf (BBNC Uitgevers)


Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails