zondag 22 februari 2015

Stabilo Viltstiften nr. 68

De kleurboeken voor volwassenen zijn hele hype en ook ik doe er aan mee maar het is moeilijk om goede stiften en potloden te vinden. Tot dat ik zag dat er zo veel zijn die kleuren met de Stabilo Pen 68. Ik besloot om een setje te kopen en kijken of het wat is.
Kijken jullie mee?

Ik heb de set waar 10 stiften in zitten. Er zitten verschillende kleuren in alleen mis ik nog een roze, want de eerste en de tweede lijken erg veel op elkaar.


Er zijn heel veel sets te koop van de Stabilo Pen 68. Vroeger had ik de Pen 88 en die heb ik weer van zolder gehaald en die gebruik ik nu ook tijdens het kleuren maar voor grotere oppervlaktes vind ik toch een stift zoals deze 68 het makkelijkst.


Ik had wel stiftjes maar die kleurden meestal niet lekker en drukken super erg door en de meeste kleurboeken zijn dubbelzijdig, dus niet handig!
Maar deze Stabilo stiften drukken haast niet door en ze kleuren erg gemakkelijk en fijn. Ze hebben ook een goed pigment.

De stift loopt in een punt, hiermee kan je kleinere stukjes kleuren en als je de stift schuin houd kan je grotere oppervlaktes kleuren.


Hieronder 2 kleurplaten die ik heb gekleurd met de Stabilo stiften:
(ik heb zelf nog een turquoise, grijze en paarse los gekocht)


Ik ben fan van de Stabilo Pen 68! Ze hebben mooie kleuren, en ze kleuren fijn en drukken haast niet door.

Alle kleuren zijn los of per set te bestellen zijn via Lobbes.nl.
Deze set kost €7,95 en de stiftjes kan je los al voor €0,90 bestellen.


Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails