maandag 23 februari 2015

News #107 - Elektrische polijstvijl ‘Silk’n MicroNail

Elektrische polijstvijl ‘Silk’n MicroNail’ vervangt klassieke vijl 
Perfect verzorgde en glossy nagels in een handomdraai
Hoe belangrijk we het ook vinden, met onze drukke levensstijl hebben we niet altijd de tijd en het geduld om onze nagels uitvoerig te verzorgen. Met de introductie van de elektrische polijstvijl ‘Silk’n MicroNail’ is dit tijdrovende klusje gelukkig binnen no-time geklaard! De nagels worden door de snelle rotatie van de roller van dit apparaat razendsnel geëgaliseerd. Hierna zorgt een tweede glansroller voor een perfect glanzende toplaag die wel 2 weken blijft zitten. Schitterende nagels in een handomdraai!

Een perfecte manicure
Het principe van deze elektrische vijl is quick & easy: met een snelle en juiste rotering van de rollers werkt het apparaat een stuk grondiger en sneller dan zijn manuele voorganger. Een behandeling met de MicroNail is een stuk eenvoudiger en neemt maar enkele seconden in beslag. Het resultaat is verbluffend: na gebruik hebben de nagels een glanzende toplaag die het gebruik van een nagellak zelfs overbodig maakt. Toch graag gelakte nagels? Het gladde oppervlak van de nagels zorgt ervoor dat de modekleuren van dit moment in één vloeiende beweging kunnen worden aangebracht. Het apparaat is te gebruiken voor zowel de handen als voeten en is ook geschikt voor gel-, acryl- en kunstnagels.


Silk’n: brings beauty to your home
Succesvolle esthetische behandelingen die ooit alleen mogelijk waren in een beautykliniek, zijn dankzij Silk’n ook beschikbaar voor thuisgebruik. De wereldwijde leider in professionele esthetische apparaten produceert beautyproducten voor thuisbehandelingen in diverse categorieën: ontharing, gezichtsverzorging en huid- & lichaamsverzorging.

Adviesprijs: 
MicroNail: € 39,95
4-pack rollers: € 7,95

Ik ben deze op dit moment aan het testen dus een review volgt.


Volg Nail-Gloss op Bloglovin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails