maandag 16 februari 2015

News #106 - Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara

We weten het allemaal: ogen zijn de spiegels van de ziel en het ultieme symbool van vrouwelijke schoonheid. Ze laten zien hoe we ons voelen, en zijn vaak het eerste wat andere mensen opvalt aan ons. Het is bovendien wetenschappelijk bewezen dat mensen met grote ogen aantrekkelijker worden gevonden. Een optisch grotere oogopslag tot maar liefst 30% is nu voor iedereen weggelegd met Oriflame’s nieuwe The ONE Eyes Wide Open Mascara.

Liftende, krullende én langdurig fixerende formule
De formule van de nieuwe Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara geeft zorgt voor een sublieme oogopslag. De formule lift de wimpers van de aanzet tot de puntjes waardoor er een mooie, grote krul ontstaat. De fixerende ingrediënten zorgen de hele dag voor een betoverende blik. De samenstelling is ontwikkeld om optimaal te werken in combinatie met het speciaal ontworpen borsteltje.

Innovatief vormgegeven mascaraborsteltje
Het speciaal vormgegeven mascaraborsteltje bestaat uit een roze deel en een zwart deel. Het roze deel heeft een conische vorm waardoor de onderste en binnenste wimperhaartjes gelift en gekruld worden. Het bredere zwarte deel bereikt de langere en buitenste haartjes, om zo de gehele wimpers optimaal te kunnen bedekken met mascara. De wimpers worden gelift van de aanzet tot de puntjes, waardoor er meer van de ogen wordt onthuld en deze optisch dus groter lijken dan ooit tevoren. Klinisch onderzoek heeft uitgewezen dat de ogen er maar liefst 30% groter uitzien.

Verkoopprijzen :
Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara Black € 13,00/8 ml
Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara Black Plum € 13,00/8 ml

Ik ben erg benieuwd! En er komt ook nog een review ervan.

Volg Nail-Gloss op Bloglovin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails