zaterdag 10 januari 2015

PREP Crème

In 1936 werd het van oorsprong Amerikaanse product PREP® in Nederland geïntroduceerd. Deze multifunctioneel inzetbare crème was in de huisapotheek van vrijwel ieder gezin aanwezig. Elk oppervlakkig huidprobleem kan ermee worden opgelost, van brandwonden, schaafplekjes, als hulp bij nat scheren, tot aan insectenbeten. Na lange tijd weg te zijn geweest in Nederland, is deze succesformule vanaf nu weer verkrijgbaar in ons land!


Deze PREP crème zit in een vrolijk doosje. Het lijkt eigenlijk of het alleen voor de zon is maar dat is het ook maar ook voor nog veel meer.
 PREP® Crème komt van oorsprong uit de Verenigde Staten en werd daar door een productie-chemicus, genaamd Mark W. Allen, bedacht. Hij startte met de ontwikkeling van het merk in 1860. Tussen de Eerste en Tweede Wereldoorlog, vond PREP® zijn weg naar Italië, Zuid-Afrika en ook Nederland, waar het merk in elk land uitgegroeide tot een begrip gedurende meer dan 80 jaar. 
De tube zelf heeft ook hetzelfde uiterlijk als het doosje waar het in verpakt zit.
Deze tube bevat 125ml


PREP® Crème is multifunctioneel inzetbaar bij tal van huidproblemen. De formule verlicht op een effectieve wijze diverse vormen van huidirritaties en maakt de huid zacht, gekalmeerd en fris. De unieke samenstelling bevat etherische oliën en plantenextracten zoals kamfer, menthol, pepermunt, klaver en tijm. Thymol, een werkstof die van nature voorkomt in tijm-extract en de toegevoegde werkstof triclosan hebben beide krachtige antiseptische eigenschappen. PREP® Crème heeft tevens direct verkoelende, kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid.
De geur is een vrij sterke menthol geur en dit blijf je nog een tijdje op je huid ruiken.
De substantie van de crème is vrij dik zoals je op de foto hieronder ook kunt zien. Ondanks de dikke substantie trekt het wel snel in je huid in. En het laat geen vette substantie achter op je huid.

Ik gebruik deze crème voornamelijk voor mijn droge plekken op mijn huid. De laatste tijd heb ik op mijn schouders droge plekken en sinds ik deze crème gebruik is het al een stuk minder. En voelt mijn huid heerlijk zacht aan.


PREP® Crème is verkrijgbaar in twee verpakkingen. De tube met een inhoud van 125 ml is ideaal om mee te nemen in de tas of op reis.  De royale pot met een inhoud van 250 ml is een ideaal product voor de huisapotheek van ieder gezin.

PREP® Crème kost  € 14,50/pot 250 ml en € 8,50/tube 125 ml

De PREP® -producten worden verkocht via drogisterijen en apotheken.
Voor meer informatie is er de website: www.direct-help.nlDit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails