zondag 18 januari 2015

Odorex deodorants

Goede deodorants vinden is voor mij altijd lastig, ik transpireer namelijk vrij snel en krijg vaak vervelende natte plekken in mijn kleding en dat is natuurlijk niet fijn.
Ik heb laatst de deodorants van Odorex getest. Want Odorex bestond 80 jaar en waren er leuke acties in de drogisten dus heb ik er 4 gekocht.


Al sinds 1934 brengt Odorex deo’s op de markt. Behalve dagelijks frisheid, bieden de Regular deo’s extra mogelijkheden zoals bescherming tegen vlekken op zwarte kleding, extra huidverzorging of ze hebben een haargroeiremmende werking. 
Naast het Regular-assortiment biedt Odorex ook de lijn ‘Extra Dry’. 
Deze producten bieden een prima oplossing voor gebruikers tijdens (in)spannende situaties, zoals een sollicitatiegesprek, examen, trouwen of afrijden. Iedereen kent dit soort situaties waarbij wat extra bescherming goed van pas komt. 
Natuurlijk zijn de Extra Dry-producten ook heel geschikt voor consumenten die sterker transpireren.


Ik bespreek 2 spray deodorants en 2 roller deodorants.
Ds sprays heb ik getest en de rollers mijn moeder. 

Ik ken het merk Odorex o.a van mijn moeder, deze gebruikt dit merk al jaren namelijk.

Onzichtbaar puur 150ml €2,65:
Deze deodorant is ontwikkeld voor consumenten die geen witte/gele strepen/vlekken willen. De prettige deodorant beschermt hier tegen en is verkrijgbaar in een spray van 150ml. De deodorant heeft een vriendelijke en neutrale geur, en is 24 uur lang effectief tegen transpiratie. Er is geen alcohol toegevoegd.

Ik draag vaak zwarte kleding en dan wil je natuurlijk geen witte strepen/kringen in je kleding en door deze deodorant krijg je dat ook echt niet. De geur van deze is neutraal maar vind ik niet echt lekker. Ik houd wel van een deo geur wat je goed ruikt. Helaas houd deze mij niet de hele dag droog.

Verzorgend zacht 150ml €2,85:
Deze deodorant spray van Odorex is zacht voor je gevoelige huid. Het is hiervoor speciaal ontwikkeld, en het geeft dus een zacht en verzorgend gevoel. Een bus deodorant spray bevat 150ml. Door de toegevoegde katoenolie wordt de gevoelige huid verzorgt, terwijl de zachte, verzorgende geur behouden blijft. Ook irritaties worden tegen gegaan door Bisabolol. Geen alcohol toegevoegd en dermatologisch getest.

Deze vind ik ook erg fijn, irriteert niet en is zacht voor mijn huid. Ook deze heeft niet een hele sterke geur maar wel erg lekker.
Ook houd deze mij niet de hele dag droog maar ik ruik niet onaangenaam, de geur blijf je namelijk nog ruiken.

Natuurlijk actief roller 50ml  €2,65:
Natuurlijk Actief deoroller van Odorex heeft een inhoud van 50ml. Het is een deo die je huid verzorgt en voedt. De frisse, huidverzorgde en opwekkende deo beschermt je 24 uur lang tegen transpiratie en de toegevoegde vitamine E geeft je huid extra verzorging. Irritaties worden tegengegaan door de toegevoegde aloëvera. 0% alcohol toegevoegd en dermatologisch getest.

Deze heeft echt een lekkere geur en deze blijf je ook nog lang ruiken. De roller deo is zacht voor mijn huid. Ook houd deze mij niet de hele dag droog.

Marine Fris roller 50ml€2,55:
De deodorant met de geur Marine Fris van Odorex is nu ook te verkrijgen als roller. Deze deodorant bevat een frisse en coole geur en beschermt je 24 uur lang tegen transpiratie. Juist als je lichaam dat nodig heeft, dan is deze deodorant extra werkzaam. De deodorant zorgt niet voor irritatie en is mild voor de huid. Ook is de deodorant dermatologisch getest en bevat het 0% alcohol.

De naam is goed toepasselijk, echt zo'n marine geur, erg sterk maar op zich wel lekker. Ook blijf je deze geur lekker de hele dag ruiken. Maar helaas beschermt deze deo mij ook niet de hele dag door.

Zoals je leest merk je wel dat het voor mij erg moeilijk is om een goede deodorant te vinden. Het is niet zo dat ik onaangenaam ruik na een dag maar ik blijf gewoon niet droog jammer genoeg. En dit is met andere merken ook zo

Odorex deodorants zijn te koop bij de drogist of online bij diverse webshops.


Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails