maandag 26 januari 2015

News #103 - Catrice Nude Purism

Limited Edition “Nude Purism” by CATRICE
Zacht. Elegant. Fris. In de lente van 2015 is de interactie tussen transparante stoffen en prachtige, vloeiende lijnen een belangrijke trend. Zachte nudetinten, gebroken wit, zand en roze gaan hand in hand. Elegant, all-over nude spelt een belangrijke rol in de collecties. Nieuwe interpretaties van jaren ’90 mode overtuigen dankzij hun pure minimalisme. De Limited Edition “Nude Purism”  by CATRICE vertaalt deze trend in perfecte “no make-up” ofwel “nude looks”; een subtiele en vrouwelijke look die op alle catwalks zichtbaar is. In maart 2015 biedt deze limited edition schitterende quattro oogschaduwen, lipsticks met een glossy finish en nagellak in taupe, koffie, rosé en koel lichtblauw. De absolute eye-catcher van de collectie is de highlighter met een 3D reliëf, voor subtiele, lichte nuances op gezicht en neklijn. Nude zet de toon – by CATRICE.

Nude Purism by CATRICE – Nude Eye Colour Quattro

Neutraal. Twee overtuigende quattro's met elk vier trendy nude kleuren: zand, rosé en koffie worden aangevuld met koel lichtblauw. Taupe, lichtroze en zachtroze worden begeleid door donker aubergine. Beide combinaties bevatten zowel matte als zijdeglanzende tinten die mooi en subtiel gecombineerd kunnen worden. De zachte textuur is langhoudend, biedt maximale dekking en is gemakkelijk aan te brengen. Verkrijgbaar in C01 Naked Brown en C02 Taupe-less.
Consumentenadviesprijs: € 4,59
 Nude Purism by CATRICE – Gentle Lip Colour
Zacht en glanzend. Vier subtiele nudetinten toffee, roze, rosé en klassiek rozenhout creëren supernatuurlijke kleuraccenten op de lippen. De crèmige textuur heeft een glanzende finish en is verpakt in een luxe zwartmatte huls. Verkrijgbaar in C01 Barely Pink, C02 Silky Rose, C03 Delicate Rosewood en C04 Nearly Nude.
Consumentenadviesprijs € 4,59
 Nude Purism by CATRICE – Pure Shimmer Highlighter
Couture voor de huid. De mooiste (under)statement van deze editie is een lust voor het oog: de Pure Shimmer Highlighter. Het aantrekkelijke 3D relief van de ultrazachte, geperste poeder is als een zacht glinsterende honingraat. Subtiele nudetinten en lichtreflecterende pigmenten voor subtiele highlights op het gezicht en de neklijn. Verkrijgbaar in één kleur.
Consumentenadviesprijs € 4,59

 Nude Purism by CATRICE – Nude Nail Lacquer
Ware perfectie. Koffie, rosé, taupe en koel lichtblauw verwelkomen het lenteseizoen en matchen perfect met de nieuwe nudetinten van designerjurken. De Nude Nail Lacquer biedt subtiele kleur – met en zonder effecten – optimale dekking en ultieme glans. Deze tinten zijn dé must-haves van het lenteseizoen. Verkrijgbaar in C01 Taupe-less, C02 Barely Pink, C03 Pure Blue, C04 Naked Brown.
Consumentenadviesprijs € 2,99

 “Nude Purism” by CATRICE is in maart 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.


De highlighter ziet er weer super mooi uit maar ik heb er al zo veel.....


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails