donderdag 1 januari 2015

Essence nieuw assortiment deel 2

essence longlasting lipstick nude                                NIEUW
Eeuwig nude! Dé trend… nu ook voor je lippen. Onze populairste lipstick is nu verkrijgbaar in vijf prachtige nudetinten. De lichte, crèmige textuur voelt prettig aan op je lippen en biedt langhoudende resultaten in zacht nude, beige, zacht rosé, mokka en bruin. Natuurlijke schoonheid – de nude trent past absoluut bij elke beauty! Verkrijgbaar in totaal vijf kleuren.
Consumentenadviesprijs: €2,39.




essence longlasting lipstick
Prachtige lippen! De
langhoudende lipstick is nu verkrijgbaar in een nieuwe trendy roze tint! Bedekt je lippen urenlang met een frisse kleur zonder dat het de lippen uitdroogt. Voelt dankzij de lichte, crèmige textuur bijzonder prettig aan. Verkrijgbaar in één nieuwe en in totaal 16 kleuren.
Consumentenadviesprijs: €2,39.

essence XXXL nude lipgloss                                         NIEUW
Nude nieuws! Aan de populaire XXL lipgloss familie wordt nu een nude lijn toegevoegd. Zes zachte nuances benadrukken je natuurlijke schoonheid, voor een perfecte naturel look voor elke gelegenheid. De subtiele kleurpigmentatie zorgt voor een fris effect. De reservoirapplicator bevat precies voldoende gloss om de lippen perfect mee op te maken. Verkrijgbaar in vier kleuren.
Consumentenadviesprijs: €1,99.


essence sun club 2in1 bronzing powder                      NIEUW
Een vleugje zomer… het gehele jaar! De nieuwe
sun club 2in1 bronzing powder geeft een lichte teint aan je gezicht en hals. De poeder is verkrijgbaar in twee varianten. De lichtere, matte bronzer is gecombineerd met een roze blush voor een frisse en stralende teint, terwijl de donkere, matte bronzer is gecombineerd met een highlighter, voor prachtige glanzende accenten.
Consumentenadviesprijs: €3,59.


 essence all about matt! high covering concealer        NIEUW
Ster in verhullen! De nieuwe hooggepigmenteerde en matterende concealer van de succesvolle “all about matt!” lijn verhult perfect donkere kringen onder je ogen en onregelmatigheden van de huid. De crèmige, vloeibare textuur is gemakkelijk te mengen en de smalle, puntige opening biedt een precieze applicatie. Verkrijgbaar in twee tinten voor een egale en matte teint.
Consumentenadviesprijs: €1,99.

 essence the gel nail polish                                           NIEUW
Droomnagels… de nieuwe generatie essence nagellaken! De nieuwe formule geeft nagels een ongelofelijk langhoudende manicure en een geweldige gel-finish. De innovatieve kleurtechnologie verzekert je van intense kleuren en een perfecte dekking. En met keuze uit 46 kleuren is de variatie eindeloos!
Consumentenadviesprijs: €1,69.

 
 
 

essence I ♥ TRENDS nail polish the nudes                  NIEUW
So nude… deze seizoenstrend is de must-have voor alle nagellakfans! De nieuwe I ♥ TRENDS  nagellak voorziet je nagels van elegante lichte nudetinten. Van licht beige tot zacht abrikoos en van rosé tinten tot bruin tinten – de keuze in verschillende kleuren en effecten is gigantisch. De langhoudende formule geeft je nagels permanent een verzorgde look. Verkrijgbaar in acht kleuren.
Consumentenadviesprijs: €1,89


 essence I ♥ TRENDS nail polish the pastels                 NIEUW
Puur pastel! Lichte pasteltinten zijn ideaal voor het lenteseizoen. De nieuwe I ♥ TRENDS ‘the pastels’ nagellakken zijn verkrijgbaar in acht zachte tinten – zeven met een matte finish, één met glittereffect. Kleuren als lichtroze, koraal en ijsblauw zijn trendy en zeer gewild. En met de hoogdekkende, langhoudende formule zijn prachtige power-looks gegarandeerd! Verkrijgbaar in totaal acht kleuren.
Consumentenadviesprijs: €1,89.

 essence effect nail polish                                                  
Nieuwe effecten! Of je nu gaat voor veertjes, stipjes of mat – coole effecten zijn altijd up-to-date! In februari wordt de effect nagellaklijn uitgebreid met zes trendy lakken, inclusief nude dots, vloeibare folies en latex mat in diepzwart. De populaire nagellakken zijn gemakkelijk aan te brengen en garanderen wow-manicures. Verkrijgbaar in zes nieuwe en in totaal 18 kleuren.
Consumentenadviesprijs: €1,99.



 essence nail art satin matt top coat                            NIEUW
Aan de top! De nail art satin matt top coat geeft je nagels een hippe, zijdematte finish. Breng deze coole top coat aan op je nagellak en geef elke kleur een trendy effect. Absoluut uniek!
Consumentenadviesprijs: €1,99.

essence nail art pastel ombré top coat                        NIEUW
Transformatiekoningin! Dé trend voor het haar en kleding heeft eindelijk de nagels bereikt – ombré! De pastel ombré top coat laat de kleur van je nagellak opleven met elke nieuwe laag. Tip: voor een bijzonder coole look, behoud op één vinger de originele tint, breng dan op elke nagel een extra laag aan om zo vijf tinten te creëren op je hand – zo cool!
Consumentenadviesprijs: €1,99.

essence nail art shake me! I’m pretty top coat         NIEUW
Schudden! De naam van deze top coat zegt het al, schud simpelweg het potje van shake me! i’m  pretty top coat om de coole holografische glitterdeeltjes te mengen met de textuur. Breng de top coat aan op elke gewenste nagellak, voor een extra portie bling.
Consumentenadviesprijs: €1,99.

essence nail art thermo click & go nails             NIEUW
De succesvolle click & go
nails zijn nu verkrijgbaar in een innovatieve, kleurveranderende versie. De tips van de kunstnagels -  met trendy French manicure look -  veranderen van lichtroze in hoogdekkend wit wanneer de temperatuur verandert. Supercool! Kies simpelweg de gewenste grootte, plak het op je nagel en druk goed aan. Klaar is kees! Je nagels zijn gedaan en zien er geweldig uit – tot drie dagen lang!
Consumentenadviesprijs: €2,99.

essence nail candies         
Wat een snoepjes! De nail candies laten alle dromen voor je nagels uitkomen. Vanaf februari kleuren ze je nagels niet alleen met de meest gewilde lentepastels maar bieden ook zes verzorgende effecten. Ze versterken de nagels, beschermen ze tegen alle dagelijkse invloeden van buitenaf, maken nagels gladder, geven ze een geurtje en een glanzende finish. Verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren.
Consumentenadviesprijs: €1,89.

essence studio nails pro white care   NIEUW
Verzorgingstalent… een nieuwe toevoeging aan de succesvolle pro white lijn. De nieuwe pro white care bevat witte thee en zeewier, die beide bekend staan om hun kalmerende eigenschappen. De nagels zien er al snel stralend en verzorgd uit!
Consumentenadviesprijs: €1,89.

essence studio nails nail care serum  NIEUW
Zorg voor je nagels! Het nieuwe nagelserum met jojobaolie en provitamine B5 verwent de nagels en stimuleert de natuurlijke nagelgroei, voor prachtige, lange nagels. De formule heeft een subtiele geur en is gemakkelijk aan te brengen met behulp van de applicator. Het serum wordt snel geabsorbeerd en laat geen oliefilm achter. Breng simpelweg aan op je natuurlijke nagel en laat het serum zijn werk doen.
Consumentenadviesprijs: €1,99.

essence studio nails nail care pens  NIEUW
Krachtige pennen! Deze lente zijn onze drie verzorgende pennen, met een verbeterde formule, verkrijgbaar in een nieuw design. De nail cuticle remover pen met een innovatieve coated tip maakt nagelriemen los. De nail care pen verwent de nagels met vitamine E en proteïnen. De nail polish corrector pen corrigeert alle kleine nagellakfoutjes en heeft drie reserve-tips.
Consumentenadviesprijs voor de
cuticle remover pen
en nail care pen €2,59; nail polish corrector pen
€2,79.



essence studio nails nail preparation buffer  NIEUW
Bufferfly… de nieuwe nail preparation buffer is het geheim voor ultraglanzende nagellak. Vijl moeiteloos je nagels in de gewenste vorm met de eerste kant en gebruik de tweede kant om het oppervlak van je nagel te egaliseren. Het resultaat: een mat en egaal nageloppervlak waarop elke nagellak er fantastisch uitziet.
Consumentenadviesprijs: €1,99.


essence quick & easy sponge nail caring oil               NIEUW
Nagelverzorging in een oogwenk! De quick & easy sponge nail caring oil verwent de nagels en nagelriemen met amandelolie en arganolie zonder een oliefilmpje achter te laten. Stop simpelweg je vingers na elkaar in de opening van de spons, draai en klaar! Perfect verzorgde nagels in no-time!
Consumentenadviesprijs: €2,99.

De essence lente/zomer collectie is vanaf februari 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.



Gelukkig nieuwjaar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails