woensdag 3 december 2014

Odorex is jarig en trakteert!‏

Hieperdepiep Hoera…!
Odorex is jarig en trakteert
Maak kans op een Odorex Deo-verrassingspakket
en een heerlijke soezentaart!

Odorex is jarig en trakteert! Het vertrouwde deodorantmerk bestaat dit jaar alweer 80 jaar. Reden voor een feestje dus. Wie zijn of haar emailadres-en verjaardagsdatum achterlaat in de kalender op de Odorex-website, maakt kans op een heerlijke soezentaart van vrolijke Betty. Daarnaast trekt Odorex iedere maand, uit de jarigen van die maand, een winnaar van een Odorex verrassingspakket.

Al sinds 1934 brengt Odorex deo’s op de markt. Behalve dagelijks frisheid, bieden de Regular deo’s extra mogelijkheden zoals bescherming tegen vlekken op zwarte kleding, extra huidverzorging of ze hebben een haargroeiremmende werking. Naast het Regular-assortiment biedt Odorex ook  de lijn ‘Extra Dry’. Deze producten bieden een prima oplossing voor gebruikers tijdens (in)spannende situaties, zoals een sollicitatiegesprek, examen, trouwen of afrijden. Iedereen kent dit soort situaties waarbij wat extra bescherming goed van pas komt. Natuurlijk zijn de Extra Dry-producten ook heel geschikt voor consumenten die sterker transpireren. Op Odorex.nl of op facebook.com/odorexdeo kun je zelf bepalen wat je persoonlijke deo-combinatie is.

Win een Odorex verrassingspakket en de soezentaart van Betty!

Ter ere van de verjaardag van Odorex is een leuk filmpje gemaakt met in de hoofdrol bourgondische Betty. Dit filmpje is te vinden via de link op de Odorex website www.odorex.nl/jarig. Wie het felicitatiefilmpje van Betty deelt via Twitter of Facebook en zijn of haar gegevens achterlaat in de Odorex verjaarsdagskalender op deze site, maakt kans op een Odorex-verrassingspakket en…op een heerlijke soezentaart van Betty!

Super leuk! Ik heb mijn gegevens achter gelaten in de verjaardagskalender.! Gefeliciteerd Odorex!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails