dinsdag 9 december 2014

Lycon scrub Kokosnoot en vanille

In de winter moet je extra aandacht besteden aan je huid. Zo vind ik zelf altijd een scrub erg lekker, het maakt je huid heerlijk zacht.
Vandaag laat ik jullie een scrub zien van het merk Lycon in de geur Kokosnoot en vanille.

LYCON SPA Essentials™ Sugar Scrubs, de eco-vriendelijke bodyscrubs op basis van suiker

Naast professionele waxen en waxbehandelingen biedt LYCON biedt binnen haar SPA Essentials™-lijn (voor thuisgebruik door de consument) een serie van zes verschillende Sugar Scrubs met onweerstaanbare geurbelevingen! Deze olievrije bodyscrubs bevatten geen plastic scrubbolletjes en hebben daarmee een eco-vriendelijke samenstelling. In plaats daarvan bevatten ze natuurlijke suikerkristallen en vitamine E. Tevens zijn verzorgende werkstoffen toegevoegd uit natuurlijke fruitextracten en botanische ingrediënten. Er is hierbij een keuze uit granaatappel, mango en guave, roze grapefruit, lavendel en; kamille, appel en cranberry en kokosnoot en vanille. Deze zachte, effectieve bodyscrubs voeden de lichaamshuid en ontdoen deze van dode huidcellen, zonder een olielaagje of korrelige restjes achter te laten die de poriën kunnen verstoppen. De samenstelling is ook perfect geschikt om ingegroeide haartjes te voorkomen, voorafgaand aan het waxen bij de LYCON Waxing Professional.
De scrub zit echt in een mooie grote pot en de geur, tsja echt duidelijk kokos en vanille. Dat zijn 2 specifieke geuren en daar moet je van houden. Op zich in de winter vind ik het wel lekkere geuren vooral vanille vind ik bij de winter passen.


Ik houd van scrubs, vooral voor mijn benen onder de douche. Deze scrub maakt mijn huid heerlijk zacht en laat het er gezond uitzien. ook de geur blijft nog eventjes hangen. Het heeft een vrij dikke substantie met best grove scrub deeltjes.
Mij huid blijft voor een paar dagen heerlijk zacht en gevoed. Ik hoef geen crème na gebruik meer te gebruiken.

Ja ik vind het een erg fijne scrub! Ben benieuwd naar de andere geuren:
granaatappel, mango en guave - roze grapefruit - lavendel en kamille - appel en cranberry.

LYCON SPA Essentials™ Sugar Scrub               € 24,50/pot 520 g.


De LYCON Spa Essentials™-producten zijn verkrijgbaar bij de LYCON Waxing Professionals, alsmede via de webshop van www.smoothandco.nl


Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails