woensdag 24 december 2014

Handcreme Sugar Grapefruit

Parfumvrije en toch heerlijk geurende, super voedende en hydraterende (organic) handcreme in de heerlijke  Love en Toast geur Sugar Grapefruit, op basis van pink grapefruit, orange citrus en warm musk lily.De verpakking is super vrolijk en vrouwelijk. Ik vind het altijd een goede toevoeging als een product verpakt zit in een doosje. En dit doosje ziet er ook nog eens super uit.


Als je het doosje open maakt komt je ook weer zo'n leuk mooi fleurige tube te voorschijn. Helemaal in de stijl van het doosje.


 De tube is niet heel groot, bevat 35gr. inhoud. De tube zelf heeft een leuke vorm, net een tube verf.
 Rijk aan vochtinbrengende en vochtvasthoudende natuurlijke ingredienten waaronder aloe vera, groene thee, sheabutter, olijf extract, macadamia-, olijf-, avocado-, saffloer- en zonnebloem olie en meer. Bevat minstens 97% natuurlijke ingredienten en wordt snel en volledig door de huid opgenomen; smelt als het ware weg en vormt een onzichtbaar beschermingslaagje, zonder ook maar een spoortje vettigheid achter te laten. Het enige dat het achterlaat is een heerlijke geur!


Deze handcrèmevolledig parfumvrij; de geuren worden gecreëerd o.b.v. essentiële oliën en extracten.

De geur is super sterk en fruitig, ruikt een beetje naar sinaasappel. De substantie is best stevig maar smeert goed uit en droogt snel in. Ook plakt deze niet na gebruik. Mijn huid voelt heerlijk zacht na gebruik en ook gevoed.
De geur blijft ook een tijdje goed hangen, persoonlijk had deze geur iets minder mogen zijn.


Het is een fijne handcrème alleen moet je van de sterke geur houden. Maar je handen worden goed gevoed en heerlijk zacht.

Deze Sugar Grapefruit Handcrème kost €13,00 voor 35gr. en verkrijgbaar bij de webshop StrictlySelected


Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails