dinsdag 30 december 2014

Essence nieuw assortiment deel 1

Vanaf februari wordt het lente/zomer nog aantrekkelijker met superveel must-have producten die aan de essence collectie worden toegevoegd. Voor de coolste looks met een gegarandeerd wow-effect!
Een van de grootste trends het komende seizoen is NUDE! Ogen, lippen, nagels en gezicht worden opgemaakt met natuurlijke, zachte nuances voor een natural beauty effect. Er zijn ook weer geweldige highlights om naar uit te kijken: innovatieve mascara’s, lipsticks in tal van kleuren, multifunctionele poedertexturen voor een onweerstaanbare glow en de laatste it-nagellakken in eindeloze variaties. De unieke producten van essence blijven verrassen en zijn een feestje voor alle gebruiksters! 


essence I love nude eyeshadow                                  NIEUW
So natural: de vederlichte I love! nude oogschaduw is verkrijgbaar in zes verschillende nuances, variërend van subtiel beige tot rosé en zachtbruin. De gebakken textuur van de nieuwe oogschaduwcollectie biedt een zijdematte finish en een individuele, natuurlijke look. Verkrijgbaar in zes kleuren.
Consumentenadviesprijs: €2,59.


 essence mono eyeshadow – relaunch  
Voor alle solo artiesten! Vanaf voorjaar 2015 worden de mono oogschaduwen gepresenteerd met een nieuwe look en feel. Naast het nieuwe design is ook de textuur verbeterd. De zijdezachte poederoogschaduw is nu nog eenvoudiger aan te brengen en te mengen voor perfecte resultaten. De textuur voelt heerlijk aan op de oogleden en wordt gepresenteerd met een swoosh in het baksel. Er zijn mooie nieuwe kleuren als bruin, roze, petrol, zilver, zwart en tal van pasteltinten en effecten, variërend van mat tot glinsterend en subtiel metallic voor de perfecte oogmake-up voor elke gelegenheid. Verkrijgbaar in 16 kleuren.
Consumentenadviesprijs: €1,69.


 essence metal glam eyeshadow                                 
Mmm metallic! Metallic en glinsterende effecten blijven populair. De zachte textuur, hoge dekking en metaalglans effect staan garant voor een expressieve oogschaduw waarmee je zeker op zult vallen! Vanaf februari ook in nude tinten, koel lavendel en trendy kaki!
Consumentenadviesprijs: €2,59.

essence quattro eyeshadow                                                 
Beauty kwartet… deze “crème de la crème” combinatie van perfect op elkaar afgestemde pastelkleuren wordt toegevoegd aan de
quattro serie. Lavendel, rosé, cream en nude-beige met effecten variërend van een zijdezachte glans tot mat voor een betoverende oogmake-up. De intense kleur en het langhoudende resultaat maken de quattro tot absolute favoriet!
Consumentenadviesprijs: €2,99.


essence all about … eyeshadow palettes                         
All about… beauty; het motto van deze twee nieuwe oogschaduwpaletten. Vanaf februari 2015 is er  het “all about deepseasupercoole oogschaduwpalet met drie nude tinten en drie aqua-kleuren en de “all about romance” versie met wit, mint, rosé, abrikoos en twee bruintinten voor een romantische oogmake-up. De verschillende kleurtjes hebben glimmende en matte effecten – voor eindeloos variëren. Verkrijgbaar in totaal vijf kleurcombinaties.
Consumentenadviesprijs: €3,59


 
essence long lasting eye pencil
Intense, langhoudende kleur: dankzij het handige draaimechanisme verzekert dit potlood je van een supergemakkelijke en precieze applicatie. Een expressieve violet-grijs wordt nu toegevoegd aan de lijn. Verkrijgbaar in één nieuwe en in totaal twaalf tinten.
Consumentenadviesprijs: €1,59. 
essence easy 2 use eyeliner pen                                  NIEUW
De naam zegt het:
superprecieze eyeliner stijlen zijn kinderspel met de nieuwe easy 2 use eyeliner pen. Of je voor subtiel of expressief gaat – dankzij de innovatieve tip zijn alle individuele eyeliner looks supergemakkelijk, zelfs voor newbies! Verkrijgbaar in zwart.
Consumentenadviesprijs: €2,89.
 essence lash princess false lash effect mascara         NIEUW
Koninklijke zus! Dit is een geweldige nieuwe aanvulling op de lash princess mascara familie. Het bijzonder gevormde cobraborsteltje biedt superlange wimpers en dramatisch volume met valse-wimper-effect! Net zoals haar zusje wordt de mascara gepresenteerd in een prachtige avondjurk – deze keer in zwart-mint. Prinsessence deluxe!
Consumentenadviesprijs: €3,39.

essence plump no clump mascara black & ultra black NIEUW
De naam zegt alles. De nieuwe plump no clump mascara is verkrijgbaar in twee black versions. De grote elastomeer borstel met een geïntegreerd reservoir geeft megavolume zonder klontjes. Verkrijgbaar zwart en ultra zwart.
Consumentenadviesprijs: €2,89.

essence make me brow eyebrow gel mascara           NIEUW
Opgevuld… 3in1 – kleur, textuur en vorm! De tint gel van de make me
brow eyebrow gel mascara bevat kleine vezels die ongewenste dunne plekjes opvult. Voor prachtig gedefinieerde en volle wenkbrauwen. Verkrijgbaar in twee tinten – browny brows voor brunettes en blondy brows voor blondines.
Consumentenadviesprijs: €2,59.


 essence giant eyeshadow applicator                          NIEUW
Een kleine gigant… met de zachte sponskwast breng je oogschaduwvlakken heel gemakkelijk aan. Door de speciale vorm geschikt voor al je favoriete oogschaduwen. De dunnere zijkanten van de spons kun je gebruiken voor precisiewerk. Het mooie bloemdessin maakt de kwast een ware must-have voor elke make-up tas.
Consumentenadviesprijs: €1,89.
essence eye blender brush                                     NIEUW
Blend it! Deze oogschaduwkwast is speciaal gemaakt om verschillende texturen en kleuren op de huid te mengen. De extreem zachte, lange haartjes zijn ideaal voor het blenden van oogschaduw.
Consumentenadviesprijs: €1,59.


De essence lente/zomer collectie is vanaf februari 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails