maandag 17 november 2014

News #96 - Oriflame viert de feestdagen van 2014!‏

Oriflame viert de feestdagen van 2014…
Cadeautip Special voor Sint & Santa



De feestdagen van 2014 komen in zicht. Nog even en de Sint galoppeert weer met Amerigo over de Nederlandse daken en Santa is druk in de weer met het vervullen van alle kerstwensen. Oriflame heeft speciaal voor deze periode een aantal feestelijke ‘succes verzekerd’-cadeautips voor in de schoen of onder de Kerstboom!

NIEUW! Oriflame Posses Eau de Parfum & Body Cream
Tijdloos, sprankelend en intens verleidelijk is Oriflame Possess Eau de Parfum. Deze nieuwe geur belichaamt de provocerende allure van Cleopatra. In de fruitige topnoot ananas, fresia en grapefruit. Het hart is bloemig en sensueel dankzij ylang ylang, framboos en sinaasappelbloesem. De basis is warm, verleidelijk en geraffineerd dankzij geurnoten van sandelhout en patchoeli uit Sri Lanka, gecombineerd met vanille uit Madagaskar. Naast de Eau de Parfum is er een bijpassende luxe Body Cream, die de huid onweerstaanbaar laat ruiken naar de weelderige geurnoten van het Possess parfum en die haar hydrateert en zijdezacht laat aanvoelen.
Zie deze video van Possess via YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=58FmBRk37HI


NIEUW! Oriflame Giordani Man Notte Eau de Toilette
Oriflame Giordani Man Notte Eau de Toilette vangt de iconische aantrekkingskracht van de stijlvolle Italiaanse man, die met volle teugen van het leven geniet. De geur werd ontwikkeld door Nathalie Lorson (een parfumeur bij Firmenich die onder andere Bvlgari pour Femme ontwikkelde). In de topnoot een cocktail van Italiaanse citrusvruchten, cipres en zwarte peper uit Madagaskar. Het hart is kruidig en aromatisch dankzij geurnoten van zwarte koffiebonen, kruidnagel en pruim. De basis is warm en mannelijk door een combinatie van zwarte vetiver, leer en patchoeli. Giordani Man Notte is een charismatische geur die Italiaanse mannelijkheid uitstraalt tot in de puntjes!
NIEUW! Oriflame Giordani Gold ‘Baroque’ Feestlook (Limited Edition)
Wat zijn de feestdagen zonder goud en glamour? Geïnspireerd door de elegantie van de Barok en doordrenkt met de luxueuze glans van goud, creëerde Oriflame de nieuwe limited edition Giordani Gold ‘Baroque’ Feestlook. Voor de teint zijn er de Giordani Gold Baroque Blushing Pearls, een perfecte mix van microparels die de huid een geraffineerde gouden gloed en een onberispelijke teint geven. Deze parels voor de teint zijn verrijkt met waardevolle mineralen om de huid een stralend uiterlijk te geven. Voor de nagels zijn er de Giordani Gold Baroque Lacques Brilliances in de drie tinten ‘Grand Red’, ‘Dramatic Gold’ en ‘Pink Allure’. Deze hoogwaardige, lang houdende nagellakken bevatten goudkleurige parels voor een magische finish. De lippen worden gehuld in weelderige feestkleuren dankzij Giordani Gold Baroque Jewel Lipstick in de tinten ‘Nude Intrique’, ‘Royal Camellia’ en ‘Cerise Drama’. Deze rijke, verzorgende lipsticks in stijlvolle goudkleurige hulzen zijn verrijkt met pure gouddeeltjes, voor een extra sprankelend effect.

NIEUW! Oriflame Tender Care Gift Box (Limited Edition)
Tender Care Protecting Balm staat al jaren op nummer één van de best verkochte producten van Oriflame. Het wordt ook wel het ‘wonderpotje´ genoemd, omdat het een effectief herstellende en beschermende werking met multifunctionele toepassingen voor de huid heeft. Oriflame Tender Care helpt uitstekend bij een droge huid en herstelt haar zachtheid en souplesse. De speciale samenstelling op basis van bijenwas, lanoline en vitamine E is o.a. geschikt als rijk verzorgende lipbalsem, bij droge plekjes op het gezicht, voor soepele nagels en nagelriemen of bij ieder ander plekje op het lichaam dat droog, ruw of onplezierig aanvoelt. Naast de traditionele formule in het kleine roze potje, is er speciaal voor de Kerst van 2014 de limited edition Gift Box met daarin 4 soorten Tender Care, te weten Vanille, Kokos, Karamel en Kers.


Verkoopprijzen:
Oriflame Possess Eau de Parfum                           € 44,00/50 ml. 
Oriflame Possess Body Cream                               € 13,00/250 ml. (verkrijgbaar vanaf 28 nov.)
Oriflame Giordani Man Notte Eau de Toilette            € 40,00/75 ml.   
Oriflame Giordani Gold Baroque Blushing Pearls        € 30,00/ 25 g.     
Oriflame Giordani Gold Baroque Lacque Brilliance      € 13,00/11 ml.    
Oriflame Giordani Gold Baroque Jewel Lipstick         € 18,00/4 g.     
Oriflame Tender Care Gift Box                               € 40,00/4 x 15 ml. (verkrijgbaar vanaf 28 nov.)


De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website: www.oriflame.nl

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails