maandag 10 november 2014

News #95 - Drie nieuwe producten binnen de RESIST-lijn van Paula's Choice‏

Nieuw binnen de Paula´s Choice RESIST-lijn:
Een Cleanser, Toner en Matterende Dagverzorging met SPF 50,
geschikt voor de normale, vette en gecombineerde huidtypes

De RESIST-producten van Paula’s Choice zijn speciaal ontwikkeld om tekenen van huidveroudering zoals rimpels en een door de zon beschadigde huid te helpen verminderen. Nieuw binnen deze lijn zijn een Cleanser, Toner en Matterende Dagverzorging met SPF 50, die geschikt zijn  voor de normale, vette en gecombineerde huid.  

De RESIST-producten van Paula’s Choice zijn gebaseerd op onderbouwd onderzoek. Het gebruik ervan stimuleert de natuurlijke collageenproductie, normaliseert de celaanmaak en vermindert de zichtbaarheid van rimpels, bruine vlekjes en andere schade aan de huid door de zon. Dit resulteert in een jeugdige huid met een gezonde glans. Alle RESIST-producten zijn 100% vrij van geur- en kleurstoffen. Met de introductie van drie nieuwe producten is de RESIST-lijn voor de normale, vette en gecombineerde huid nu ook compleet. De complete RESIST-lijn voor de normale en droge huid bestond al langer.

NIEUW: Paula’s Choice RESIST Perfectly Balanced Foaming Cleanser

De nieuwe Paula’s Choice RESIST Perfectly Balanced Foaming Cleanser is een zacht schuimende gezichtsreiniger, die geschikt is voor de normale, vette en gecombineerde huidtypes. Overtollig talg wordt hiermee op een zachte maar effectieve wijze verwijderd. De huid voelt na gebruik perfect schoon en fris aan. De milde samenstelling is ontwikkeld op basis van onder andere aloë vera-extract, ceramiden en lipiden, het aminozuur arginine en het vochtregulerende glycerine. Deze geavanceerde cleanser behoudt en versterkt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid. De formule droogt de huid niet uit en laat haar zacht en comfortabel aanvoelen na het reinigen.

NIEUW: Paula’s Choice RESIST Weightless Advanced Repairing Toner

Paula’s Choice RESIST Weightless Advanced Repairing Toner is speciaal ontwikkeld als tweede stap van de reiniging na het gebruik van de RESIST Perfectly Balanced Foaming Cleanser. Deze toner  maakt de poriën kleiner en kalmeert rode vlekjes als gevolg van puistjes. De formule bevat onder andere niacinamide (vitamine B3), oligopeptiden, resveratrol (een krachtige polyfenol) huidoplichtend zoethoutextract en de kalmerende werkstof wilgenbast-extract. De toner stimuleert tevens de natuurlijke collageenpoductie en verbetert daarmee de tonus en textuur van de normale, vette en gecombineerde huidtypes.

NIEUW: Paula´s Choice Resist Youth-Extending Daily Mattifying Fluid SPF 50

De matterende formule van de nieuwe Paula´s Choice Resist Youth-Extending Daily Mattifying Fluid met SPF 50 voorkomt schade aan de huid door het milieu en gaat de tekenen van het ouder worden tegen, zoals rimpels, fijne lijntjes en bruine vlekjes. De lichtgewicht emulsie bevat onder andere vitamine E, kamille-extract, druivenpitolie, dille-extract, groene thee en ´superfood´-extracten van granaatappel, zwarte bes en gojibessen.  De formule zorgt tevens voor een breedspectrum bescherming tegen de zon met een SPF 50 op basis van avobenzone en titaniumdioxide. Deze matterende verzorging maakt tevens de poriën kleiner en stimuleert de collageenproductie van de normale, vette en gecombineerde huidtypes. De hydraterende samenstelling voelt vederlicht aan bij het aanbrengen zonder vette finish. Deze geeft een mooi mat resultaat en gaat een glimmende huid langdurig tegen.

De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amersfoort.

Verkoopprijzen:
                                              
·        Paula’s Choice RESIST Perfectly Balanced Foaming Cleanser               € 23,00/198 ml.
·        Paula’s ChoiceRESIST Weightless Advanced Repairing Toner               € 23,00/118 ml.
·        Paula’s Choice Resist Youth-Extending Daily Mattifying Fluid SPF 50      € 31,00/60 ml.


De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel www.paulaschoice.nl, alsmede via diverse professionele schoonheidssalons.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails