maandag 24 november 2014

News #97 - DA pakt uit in december

December is uitpakken, vooral wanneer het gaat om een feestelijke uitstraling en leuke cadeaus. Ook in de feestmaand biedt DA een uitgebreid en inspirerend assortiment, desgewenst voorzien van een feestelijke verpakking. Heerlijke geuren, mooie make-up, prachtige accessoires, DA biedt voor elk wat wils. Het feestassortiment is in alle DA winkels verkrijgbaar.
Een cadeau voor iedereen Een heerlijk ruikend parfum, een fijn verzorgingsproduct of stralende make-up: een variatie aan geschenken met prijzen voor elke portemonnee. Ook wanneer het gaat om een schoencadeau. Zo heeft DA een Sint en Piet bad- en doucheschuim die ook nog eens ruikt naar melkchocolade. Op het etiket is ruimte voor een persoonlijke noot. Met een inhoud van 300 ml is dit schoencadeau verkrijgbaar voor een klein prijsje van slechts € 0,99.

Feestelijke uitstraling
De DA 3-in-1 nailartpen maakt van nagels ware creaties. Eenvoudig te creëren door het extra dunne kwastje. De Sweet Kiss variant bestaat uit roze nagellak met paars/parelmoer nailart steentjes. De Black Pearl variant heeft blauw/groene nailart steentjes met zwarte nagellak. De pen is te koop voor € 2,49 per stuk. 


In een handomdraai een perfecte knot met de DA haardonut. Eenvoudig gecreëerd met een maximaal resultaat. Verkrijgbaar voor € 4,49 in een blonde of bruine variant, passend bij de haarkleur. Maak de coupe af tot een schitterend eindresultaat met de fonkelende indraaisteentjes, verkrijgbaar voor € 3,99 per blister. LinkWithin

Related Posts with Thumbnails