zaterdag 18 oktober 2014

Review | Lycon Hand /Body Lotions

Ik ontving laatst 2 heerlijke hand en body lotions met een geurtje van een voor mij nog onbekend merk; Lycon. 

'Tijdens de herfst- en wintermaanden is de lichaamshuid vaak extra droog door de inwerking van gure weersomstandigheden en centrale verwarming. LYCON biedt binnen haar SPA Essentials Collectie een lijn met onweerstaanbaar ruikende Hand & Body Lotions op basis van natuurlijke aromatische oliën. Deze intensief hydraterende lotions bevatten Provitamine B5 en vitamine E in combinatie met jojoba olie en sheabutter. Ze minimaliseren stuk voor stuk effectief de zichtbare tekenen van een vroegtijdige huidveroudering, voeden en beschermen de huid. De rijke samenstelling wordt snel door de huid opgenomen zonder vetspoortje achter te laten.'

Ik ontving 2 geuren; Coconut/Vanilla en Pomegranate. Mijn moeder is fan van de geuren Cocnut/Vanilla dus die is voor haar en zelf vind ik de geur Pomegranate erg lekker ruiken.

Beide zitten in een handig pompflesje, dit werkt erg handig want je kan goed doseren en het werkt hygiënisch. Je hebt ook echt maar een klein beetje nodig.

Het maakt de handen heerlijk zacht en laat een aangename geur achter, niet te sterk maar wel aanwezig.
De substantie is niet heel dik maar is prima voor een lotion.
 


Ik ben fan van ze! Ze zijn echt heerlijk en mijn handen worden er heerlijk zacht van en vooral als het weer wat kouder wordt zijn ze perfect.

  • LYCON SPA Essentials Hand and Body Lotions                   € 19,50/250 ml.
Voor algemene informatie is er de website: www.smoothandco.nl 


Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails