dinsdag 7 oktober 2014

News #91 - GIORDANI GOLD introduceert nieuwe, feestelijke producten

Giordani Gold is een prestigieuze, exclusieve lijn binnen de Oriflame collectie. Deze elegante producten zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen die zichzelf alleen het allerbeste gunnen. Stuk voor stuk gepresenteerd in stijlvolle, goudkleurige verpakkingen die de verfijning, vrouwelijkheid en het erfgoed van de lijn symboliseren!
Met de introductie van een nieuwe Eau de Parfum, twee kleuren CC-creams, een rijke Volume Mascara en vijf tinten Cream Eye Shadow breidt de collectie uit met verfijnde producten die tijdens de komende feestdagen garant staan voor een geraffineerde look en een onuitwisbare indruk!



NIEUW! Oriflame Miss Giordani Eau de Parfum
De passie en subtiele verfijning van de Italiaanse levensstijl in een elegante flacon – dat is Miss Giordani Eau de Parfum. Laat je prikkelen met frisse topnoten van witte grapefruit, Calabrische bergamot en mangosorbet. Het rijke hart van zeldzame rode Pondicherry peper, zonnige nerolibloem, witte pioen en fresia drapeert zich verleidelijk over een basis van rijk hout en sensuele musk. Deze hemelse geur wordt omvat door een iconisch vormgegeven flacon van luxe glas – door de eenvoudige verfijning en elegante lijnen hét ultieme symbool van Italiaans design.

NIEUW! Oriflame Giordani Gold CC Cream SPF 35
Dit ‘multitasking’ product biedt een mooie, egale dekking en verbetert tegelijkertijd het uiterlijk van de huid op de lange termijn. Deze alles-in-één crème hydrateert, camoufleert, corrigeert en verheldert de teint voor een vlekkeloos resultaat en beschermt de huid – onder andere met UVA en UVB-filters en SPF 35 – tegen de tekenen van veroudering. De gepatenteerde Brightening Technology verfijnt de poriën, verdoezelt onzuiverheden en laat de huid stralen, terwijl deze beschermd wordt tegen tekenen van veroudering zoals ouderdomsvlekjes en fijne lijntjes. Verkrijgbaar in de tinten Light en Natural.

NIEUW! Oriflame Giordani Gold Luscious Volume Mascara
Deze nieuwe mascara geeft de wimpers verbluffend volume zonder ze te verzwaren. De formule met Lash Enhancing System voedt, verbetert en versterkt de wimpers en vermindert het uitvallen van wimperhaartjes. De intens zwarte kleur en het royale borsteltje zorgen voor een optimale dekking en staan garant voor een geraffineerde, niet te missen oogopslag!

NIEUW! Oriflame Giordani Gold Luminous Cream Eye Shadow

De bijzondere gel-crèmetextuur en de mogelijkheid om zelf de dekking te bepalen geven deze nieuwe oogschaduws een indrukwekkende kleurintensiteit met een glanzende finish. De Firmness Active-formule helpt de stevigheid van de huid te verbeteren en beschermt tegen schade die wordt veroorzaakt door vrije radicalen. Verkrijgbaar in vijf rijke, feestelijke tinten (Shimmering Grey, Crystal Taupe, Gold Sparkle, Frosted White en Bronzed Burgundy) en verpakt in elegante glazen potjes met speciaal ontworpen applicatiekwastje. 


Verkoopprijzen:
Oriflame Miss Giordani Eau de Parfum € 29,- / 50 ml.
Oriflame Giordani Gold CC Cream SPF 35 € 23,- / 40 ml.
Oriflame Giordani Gold Luscious Volume Mascara € 16,- / 8 ml.
Oriflame Giordani Gold Luminous Cream Eye Shadow € 17,- / 4,5 g.

Distributie & meer informatie:

De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Kosmetiek BV uit ‘s-Hertogenbosch.

De producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website: www.oriflame.nl

Binnenkort reviews van het parfum en 4 oogschaduwen!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails