maandag 22 september 2014

News #89 - Etos Een huidje zo zacht als zijde

Etos introduceert in navolging van de Skin Smoothing primer twee nieuwe varianten: de Refreshing primer en Anti Redness primer. Net als de Skin Smoothing primer zorgen ook deze twee nieuwe basis beauty musthaves er voor dat oneffenheden in je gezicht worden vervaagd en je make-up beter blijft zitten. Etos primers zijn vanaf maandag 15 september verkrijgbaar voor maar € 5.99 per stuk.

Twee nieuwe toppers
De Refreshing primer corrigeert vaalheid en zorgt met haar roze accenten voor een frisse teint. Anti Redness primer neutraliseert de roodheid van je huid.  

Etos Refreshing primer en Etos Anti Redness primer verkrijgbaar vanaf 15 september voor € 5.99. Actie: van 15 t/m 28 september zijn de primers extra voordelig geprijsd: van € 5.99 voor € 4.19. 
 Alle drie de primers bevatten vitamine E en zijn vrij van conserveringsmiddelen en parfum. Ze hebben een zijdezachte gelstructuur en zorgen voor een prachtig eindresultaat: ze vervagen oneffenheden en geven een geëgaliseerde look. Je kunt de primers los gebruiken of aanbrengen na je dagcrème. Zo kom je voor een klein prijsje stralend voor de dag!
Er komt nog een review van 1 van de primers.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails