maandag 25 augustus 2014

News #85 - Essence deel 2

Vanaf half augustus 2014 begint het nieuwe herfst/winterseizoen bij essence. We verheugen ons op een seizoen vol innovatieve en verrassende producten voor de nieuwste nagelstijlen. De effect trend zet zich voort: van hippe nagel folies met spannende dessins tot top coats met een zandeffect, temperatuurgevoelige kleuren en goednieuwe magneeteffecten. Zoals gebruikelijk bij essence, is alles mogelijk en kent de creativiteit geen grenzen. Nog nooit zijn de designs zo spannend geweest, de mogelijkheden zo divers en de effecten zo intens! Het essence assortiment biedt alles wat nieuw en trendy is in termen van stijl! Kies je favorieten en uitproberen maar!

Het nagel stylingfeest kan beginnen!



essence nail art hello foils! transfer solution &
transfer foils                                                                NIEUW
Fantastic folies! Deze folies brengen de coolste graffiti stijlen direct over op je nagels met de hipste effecten – holografisch, metallic en blingbling. Zo werkt het: breng de transfer solution aan op je nagels en wacht 80-90 seconden. Verwijder de beschermlaag van de folie en druk de folie met de glanzende kant op je nagels. Verwijder na enkele seconden de folie en verzegel het resultaat met een top coat – klaar! Herhaal de stappen voor elke nagel. De transfer foils zijn verkrijgbaar in drie versies. Consumentenadviesprijs €1,49 voor de foils en €1,89 voor de transfer solution.

essence nail art 3in1 magic magnets                          NIEUW
Magische nagels… nu in een nieuwe 3in1 versie! Met deze magneet kun je maar liefst drie verschillende dessins creëren op je nagels. Zo werkt het: selecteer één van de drie mogelijkheden en breng de spacer in de gewenste positie. Houd de magneet vijftien seconden boven de zojuist aangebrachte en nog natte magnetics top coat en je gekozen design is klaar: schattige hartjes, coole golven, crazy cirkels, funky ruitjes en zigzag designs. Verkrijgbaar in twee versies.
Consumentenadviesprijs €2,59.
essence nail art sparkle sand top coat                        NIEUW
Zand in stijl! Deze top coat met zandeffect is een populaire must-have. Breng je favoriete nagellak aan en laat deze drogen om vervolgens de sand top coat aan te brengen. Voor elke kleur is er nu een licht matte, fantastische 3D structuur met zanddeeltjes mogelijk.
Consumentenadviesprijs €1,99.
essence nail art hot’n cold top coat                            NIEUW
Buiten-binnen-effect. Uniek en innovatief – dit is de eerste top coat die verandert van kleur door verandering van omgevingstemperatuur. Het werkt zo: breng de hot’n cold top coat aan op een licht gekleurde basis nagellak. De topper kleurt blauw wanneer deze buiten kouder wordt – en binnen, waar het warm is, kleurt de topper weer transparant zodat de originele lichte basiskleur zichtbaar is.
Consumentenadviesprijs €1,99.

essence nail art stickers                                          
Stick on! In het nieuwe seizoen zijn de populaire nagelstickers er in vijf nieuwe dessins met supertrendy effecten! Bling bling, holografische strepen, neon, glow in the dark of kleuren die door de temperatuur veranderen – wat je je maar kunt wensen is mogelijk; jouw stemming bepaalt je look! Verkrijgbaar in vijf nieuwe en in totaal negen versies.
Consumentenadviesprijs €1,39 .
 essence effect nails                              
Nieuwe effecten! Met nail effects geef je je nagels spannende driedimensionale effecten. Dit najaar zijn het neon glitters en unieke glow in the dark parels die een nieuwe eye-catching stijl geven aan je nagels! De potjes met praktische dekseltjes maken het aanbrengen extra gemakkelijk. Besprenkel de effect nails op de nog vochtige nagellak en je bent klaar – geniet van je eigen compleet individuele nagelstijl met 3D look! Een kleine tip: strooi de effect nails in het dekseltje en dip je nagel daarin. Verkrijgbaar in acht verschillende texturen en kleuren.
Consumentenadviesprijs 1,99.

 essence GLOW in the night click & go nails                 NIEUW
Populair en absolute must-haves voor feestjes: click & go nagels met een French manicure look zijn nu verkrijgbaar in een glow in the dark versie. Twaalf zelfklevende kunstnagels voor een profi French look die ook nog eens licht geven in het donker! Kies simpelweg je gewenste grootte, plak op je nagel en druk goed aan. Klaar is kees! Je nagels zien er supergaaf en verrassend uit – tot drie dagen lang!
Consumentenadviesprijs €2,99.

Wat we allemaal willen: verzorgde en stylish nagels zonder dat er een dure nagelsalon aan te pas komt! Vanaf half augustus 2014 zijn er nog meer geweldige producten voor een professionele nagelstijl. Behalve de nieuwste producten die het stylen van nagels gemakkelijker maken dan ooit tevoren, heeft essence een scala aan producten voor een professionele nagel- en nagelriemverzorging. Voor prachtig verzorgde nagels en excellente nageldesigns!
Probeer het uit, het is het absoluut waard!

essence gel-look plumping top coat NIEUW
Gel-like… nagels met een hoogglans gel finish zijn nog steeds razend populair. De nieuwe textuur van deze top coat maakt de nagels zichtbaar egaler, biedt een extreme glans en beschermt tegen alle dagelijkse invloeden van buitenaf. Voor een professioneel gel effect!
Consumentenadviesprijs € 1,79.
essence studio nails all in one complete care NIEUW
Multi-talent! De nieuwe all in one complete care is een echte alleskunner. Als basecoat en ridge filler bereid je je nagels ermee voor op een gekleurde lak. De speciale formule met druivenpitolie kan ook worden gebruikt als een top coat met een hoogglans finish die een langhoudende kleur garandeert. Consumentenadviesprijs € 1,89.

essence studio nails jelly pearls hydrating gel NIEUW
Vitaminen voor je nagels… de voedende verzorgingsgel met een fruitige geur herstelt gestreste nagels. Masseer de voedende nagelverzorgingsgel met pro-vitamine B5 in en de amandelolie komt vrij uit de pareltjes in de gel. Deze geweldige gel wordt snel geabsorbeerd door de nagels en laat geen vettig laagje achter. Consumentenadviesprijs € 1,89.

essence creative tip guides NIEUW
Tip top! Vanaf augustus kan je je vingertoppen decoreren met een talloze dessins. Als aanvulling op de populaire French manicure sjablonen biedt essence nu ook nieuwe tip guides met hartjes, engelvleugeltjes en maantjes. Ze zijn supergemakkelijk aan te brengen en superinspirerend voor creatieve nagelstylistes. Consumentenadviesprijs € 0,99.

De essence herfst/winter collectie is vanaf half augustus 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails