zondag 24 augustus 2014

Biologisch merk Green People

Ik ontving laatst wat sample zakjes van het nieuwe biologische merk in Nederland genaamd; Green People. In dit artikel verten ik jullie hier meer over.



Ik ontving dus heel veel sample zakjes. Het merk heeft echt een hele lijn van makeup remover tot shampoo van hand creme tot conditioner en natuurlijk vele cremes!
En bijna alle producten zijn geschikt voor veganisten.

Informatie:
Het biologische merk Green People heeft eindelijk officieel voet op Nederlandse bodem. Biocareonline.nl is trots te presenteren dat zij exclusief distributeur is van het Engelse cosmeticamerk en wil graag mensen met een gevoelige huid, of liefhebbers van biologische en natuurlijke producten, enthousiast bedienen met deze geweldige lijn. De producten van Green People bestaan uit gecertificeerde, zachte, natuurlijke en biologische verzorgingsproducten voor het hele gezin.

Green People is in 1997 opgericht in  Engeland door moeder Charlotte Vøhtz, die een twee jaar jonge dochter had met huidallergieën. Ze ontdekte dat veel van de huidallergieën werden getriggerd door de chemicaliën in huishoudelijke en verzorgingsproducten. Charlotte had een achtergrond als verpleegkundige, meer dan 11 jaar ervaring in de farmaceutische industrie en kennis van plantaardige geneesmiddelen. Na drie jaar onderzoek ontstond Green People. De cosmeticalijn bevat biologische essentiële oliën als basis ingrediënt, aangevuld met natuurlijke, biologische en effectieve alternatieve producten die vriendelijk zijn voor de huid. De Green People cosmeticalijn bevat verzorgingsproducten voor gezicht, lichaam en haar.

Ik was erg benieuwd dus heb een paar dingen uitgetest:

Green People Hydraterend Verstevigend Serum;
De Hydraterend Verstevigend Serum uit de lijn Skincare van Green People is een biologisch serum dat hydrateerd, rimpels verminderd en collageen aanmaak verdubbeld.
  • Met fantastische anti-aging effecten, verminderd voor meer dan 7% rimpels en fijne lijntjes
  •  2-1 producte,  hydraterend serum en een tonifiant voor gezicht en hals
  • Combineer met de Gezichts Olie Anti-Aging voor een super zachte gezonde huid
  • Ideaal product voor de visagiste. De Hydraterend Verstevigend Serum is een zeer mooie primer voor onder de make-up
  • Biologische ingredienten zoals Kamille, Zeewier, Marshmallow & Rose Geranium
Zonder parabenen, lanolin, alcohol (ethyl alcohol, ethanol), kunstmatige geuren, methylisothiazolinone, methylchloroisothiazolinone, petrochemicalien, phthalates en kleurstoffen om de meest zuivere en biologisch serum te geven die de natuur kan bieden

Gebruik
Neem een kleine hoeveelheid Hydraterend Verstevigend Serum smorgens en savonds na het reinigen met de Zachte Reiniging van Green People. Breng aan met licht tappende bewegingen.
Maak de huidverzorging compleet met de Dag Solution, Vita Min Fix of Gezichts Olie Anti Aging van Green People

Ik heb deze 's ochtends en 's avonds gebruikt en voor 1 dag want meer zat er niet in het sample zakje dus het effect voor langer gebruikt dat kan ik helaas niet vertellen aan jullie.
De geur is kruidig en de substantie is dun en vettig. Het serum trekt snel in en laat geen vettig laagje erachter. 
Mij huid wordt lekker zacht daarna.

€15,95 voor 50ML.

-  Green People Help bij Hand (Hand Crème)
  • Een redding voor hard-werkende handen en de gevoelige huid
  • Diep hydraterend en beschermend tegen vochtverlies
  • Rijk, niet vettend, en geeft een beschermings laagje aan de huid
  • Lichte kalmerende geur
  • Biologische ingredienten zoals Olive, Hemp, Beeswax, Lavender & Rose Geranium
  • Ook geschikt bij eczeem en psoriasis
Zonder parabenen, Lanolin, ethylalcohol, kunstmatige parfums, petrochemiecaliën, ftalaten en kleurstoffen om u de zuiverste handcreme te bieden die de natuur heeft.

Ik heb vaak last van droge handen dus ik was erg benieuwd naar deze handcreme.
De geur ruikt een beetje naar thee? Inderdaad kalmerend. 
De creme trekt snel in en mijn handen voelen heerlijk zacht aan. Je hebt ook maar een klein beetje nodig. 

€17,50 voor 50ML.

Green People Zachte Reinginig en Make-up Remover
De Zachte Reiniging & Make-up Remover uit de lijn Skincare van Green People is een biologische diepte reiniging en make-up remover voor alle huidbeelden
  • Reinigt op zeer milde wijze het gezicht en make-up inclusief waterproof mascara
  • Alcohol vrij en rijk aan voedende bestandsdelen, ook geschikt bij actieve roodheden zoals couperose of rosacea
  • Geformulererd om de huid in balans te brengen en voedt met een sensuele aroma
  • Verwijdert alle onzuiverheden en maakt de huid zacht
Biologische ingredienten zoals Aloe Vera, Calendula, Shea Boter, Squalane van Olijf, Jojoba en Roos Geranium
Zonder parabenen, lanolin, alcohol, ethyl alcohol, ethanol, kunstmatige geuren,  Methulsothiazolinone, petro chemicalien, flafaten en kleurstoffen om de meest zuivere reinging te geven die de natuur te bieden heeft.

Gebruik
Neem een kleine hoeveelheid Zachte Reiniging en Make-up Remover in de natte handen en maak het gezicht schoon met circulerende bewegingen.
Neem de Reiniging en Make-up Remover af met een warm washandje of wattenschjfjes. Sluit eventueel af met een koud washandje om de doorbloeding van de huid te stimuleren.

Ik heb deze 's avonds gebruikt op mijn gezichts makeup eraf te halen, ik doe de makeup remover altijd op een watje en dat heb ik nu ook gedaan en dan afgesloten met een tonic want je gezicht is na deze remover nog niet schoon, wel haalt ie veel eraf maar de laatste restjes moeten nog verwijdert worden met een tonic.
Ook ruikt deze kruidig. En de substantie is best dik.

€26,50 voor 200ML.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails