maandag 28 juli 2014

News #80 - DA stralend de zomer door

Verzorgd genieten van de zon? Deze zomer kom je stralend door met DA! Kleurrijke zomerse dagen met het uitgebreide assortiment van DA: van gezichtsmaskers tot pastelkleurige nagels. Een natuurlijke schoonheid die maximaal uitkomt, voor een minimale prijs.

Sprankelend accent
Zo voegt DA vier hippe Sweetie nagellakken toe aan haar assortiment in de kleuren lila, lichtroze, perzik en lichtblauw. Door de speciale sugar textured finish lijkt het of er fijne suikerkristalletjes in de lak zitten. Kortom een vrolijk nagellakje met een speels effect, verkrijgbaar voor slechts € 2.99.
Creëer een zomers effect met DA Lipgloss Volume, voor vollere glanzende en gehydrateerde lippen. Verkrijgbaar in diverse kleuren voor € 3.99 per stuk.


Stralend schoon
Ook na een zomerse dag is uiterlijke verzorging belangrijk. Gebruik daarom regelmatig een verzorgend gezichtsmasker. DA voegt zes nieuwe varianten toe voor de diverse huidtypes onder de namen:
mud angel, cranberry love, argan gold, pretty pearl, secret sea en fruity stars. Vanaf 28 juli in de winkels in prijs variërend van € 1,09 of € 1,49 per masker.
Na
gellak wordt gemakkelijk en snel verwijderd met de nieuwe DA nagellak removerpads. Deze zijn verrijkt met een verfrissende meloengeur. De speciale samenstelling voorkomt uitdroging van de nagels en verzacht de nagelriemen. Bevat geen aceton en is verkrijgbaar voor 1,59 (25 pads).
Op en top verzorgd aan het strand met de vernieuwde DA scheermesjes. Voor een zacht en comfortabel scheerresultaat dankzij de lubra strip verrijkt met Allantoin, olijfblad- en kamille extract. Het scheermesapparaat met twee mesjes kost € 6,99. Voor op reis zijn er handige wegwerpmesjes voor € 2,99 verpakt per vier mesjes.
 
Da maskers


Vakantiechecklist
Klaar om op zomervakantie te gaan? Gebruik de handige DA vakantiechecklist en ga stralend je vakantiebestemming tegemoet. Download hier de handige checklist.



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails