vrijdag 20 juni 2014

Review | Kneipp voetbadbruistabletten

We hebben de laatste tijd zulk mooi weer gehad dat je lekker je slippertjes aan kan, maar je voeten moeten natuurlijk ook wel eens verwend worden!
Nou dat kan met de Kneipp voetbadbruidtabletten.

Kneipp had de voeten producten al in het assortiment maar ze hebben een nieuw uiterlijk gekregen. Er verandert niets aan de samenstelling van de producten.  Ze bevatten nog steeds evenveel natuurlijke kruidenextracten en -oliën. 

Informatie:
Voetbadbruistabletten
Verkwikkend voor vermoeide voeten
 
Na een dagje uit of een bezoek aan een festival zijn Kneipp voetbadbruistabletten een cadeautje voor de voeten. De tabletten bevatten hoogwaardig calendula- en kastanjeextracxt, kamfer en menthol. De bruisende werking en etherische oliën zorgen voor optimale verkwikking en verzorging. 
Inhoud: 6 tabletten. Adviesprijs: € 5,07
 


De tabletten zitten netjes per stuk verpakt in folie. De tabletten zelf zijn rozig van kleur en ruiken heerlijk naar mint.Uiteraard heb ik het zelf ook even getest toen het super mooi weer was, lekker gezellig op de camping.:

Het water wordt roze achtig en schuimt en bruist goed. Ik heb er een kwartier in gezeten en toen voelde mijn voeten echt heerlijk zacht en fris aan, super!
Ik ben hier erg blij en tevreden mee.
Dus wil je je voeten lekker verwennen, ga voor de voetbadbruistabletten van Kneipp!

Kneipp is te koop bij de drogist.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails