maandag 23 juni 2014

News #75 - Kruidvat lanceert gloednieuwe webwinkel

Kruidvat heeft haar webwinkel compleet vernieuwd. Voor alle producten uit het assortiment kun je vanaf nu terecht op www.kruidvat.nl. Er zijn meer dan 10.000 producten voor dezelfde prijs als in de winkel te koop. Van je favoriete mascara tot je lievelingsparfum. Bovendien profiteer je in de webwinkel van dezelfde aanbiedingen en acties als in de winkel. Voor 21.00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis.
Dankzij de compleet vernieuwde webwinkel, zijn (bijna) alle producten nu ook online te koop en kan je op elk gewenst moment winkelen bij Kruidvat. Wekelijks vind je op www.kruidvat.nl dezelfde grote hoeveelheid acties als in de winkel. Bijzonder is dat je er tijdens het bestellen op gewezen wordt als je een aanbieding van een door jouw gewenst product dreigt mis te lopen. Zo profiteer je altijd van de lage prijzen.
Online aanbod
Bijna het gehele assortiment van Kruidvat is verkrijgbaar op www.kruidvat.nl, met enkele uitzonderingen zoals sigaretten, krasloten en schepsnoep. De verzendkosten zijn 3,99 euro. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis thuisbezorgd.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails