maandag 9 juni 2014

News #73 - Essence wave goddess

essence trend edition “wave goddess

Surfer girls en beach beauties opgelet! We gaan naar het strand en maken ons klaar om te gaan surfen met de nieuwe essence trend edition “wave goddess” in juli en augustus 2014. Body boarden, peddelen en surfen zijn dé trend sporten van deze zomer. En “wave goddess” biedt je de ideale producten voor een geweldige tijd op het strand of in het water! Bovendien hebben de stijlvolle beautyproducten een schitterend hibiscusbloem dessin waardoor je meteen in zomerse sferen komt. Naast heldere kleuren als oranje en roze speelt de it-kleur van de zomer – blauw – de boventoon. De trend edition zit boordevol zonnige must-haves: tinted lipbalms en een blush tint voor mooie accenten op lippen en wangen, een styling spray met zeezout voor volumineus strandhaar en een kleurige hoes om je zonnebril veilig op te bergen. Dus: pak je board en op naar de golven… met essence! 



essence wave goddess – soft touch eyeshadow
Blauw als de oceaan! Deze langhoudende oogschaduwen met crèmige formule zijn ideaal voor de zomer. De heldere kleuren abrikoos en drie verschillende tinten blauw hebben een glanzende finish die zorgt voor een verfrissende oogmake-up look. De zachte textuur op gelbasis heeft zelfs een licht verkoelend effect. Verkrijgbaar in 01 have a break, 02 crush on blue, 03 stand up en paddle en 04 life is better when you surf. Consumentenadviesprijs: €2,39.






 essence wave goddess – 2in1 eyeliner

De 2in1 eyeliner in de drie aquatinten diepblauw, turkoois en ijsblauw staan garant voor langhoudende eyeliner looks. Het duopenceel met dunne tip aan de ene zijde en een brede tip aan de andere geeft je de mogelijkheid eindeloze surferstijlen te creëren. Je bent klaar voor elke golf, hoe hoog ook! Verkrijgbaar in 01 life is better when you surf, 02 have a break, or two en 03 stand up and paddle!.
Consumentenadviesprijs: €2,99. 
essence wave goddess – tinted lipbalm
Surf ‘n' style! De tinted lipbalm is ideaal wanneer je urenlang in het water verblijft. Beide varianten bieden een mooie, lichte kleur en zorgen voor heerlijk zacht verzorgde lippen – met coole neon finish. Een must-have voor alle beach beauties! Verkrijgbaar in 01 loose your heart on the board en 02 life is better when you surf.
Consumentenadviesprijs: € 2,39.


 essence wave goddess – blush tint
Voor alle watersporters! Of je nu houdt van surfen of liever peddelt in het water: de getinte blush geeft je wangen een natuurlijk kleurtje. Extra langhoudend zodat je heerlijk kunt blijven genieten op of in het water. Verkrijgbaar in 01 loose your heart on the board.
Consumentenadviesprijs: € 2,59.

essence wave goddess – highlighter
De poeder bevat lichtreflecterende pigmenten en abrikooskleurige glitterdeeltjes die je gezicht en hals een natuurlijke glans geven. De kleur past zich aan je huidtoon aan en kan worden gebruikt als highlighter of all-over glanspoeder. Verkrijgbaar in 01 sparkling goddess.
Consumentenadviesprijs: € 2,99


essence wave goddess – nail polish
Zonnige kleuren! Deze nagellakken in de trendkleuren roze, lime, turkoois en blauw bieden een hoge dekking, zodat je zomerse, langhoudende nagelstijlen kunt creëren. Bovendien heeft elke nagellak een bijpassende flexibele rubberen ring – het perfecte accessoire voor ultiem waterplezier! Verkrijgbaar in 01 loose your heart on the board,
02 wave down the lime, 03 have a break en 04 crush on blue.
Consumentenadviesprijs: € 1,89.



 essence wave goddess – body tattoos
Stoere stijl… de body tattoos versieren je lichaam met trendy dessins zoals hibiscus bloemen, zeeschelpen en golven. Er is zelfs een hip horloge met de tekst “YOLO” op het display; perfect om je wave goddess look compleet te maken! De tattoos zijn te verwijderen met water en zeep. Verkrijgbaar in 01 the early bird catches the wave.
Consumentenadviesprijs: € 1,99. 

 essence wave goddess – beach hair waves spray
Golvend haar! De styling spray is verrijkt met zeezout, waarmee je je haar schitterend volume en een krullende structuur geeft. Voor een frisse, casual stijl – alsof je de hele dag hebt gesurft in de zomerse wind. Ben jij klaar voor deze coole look? Verkrijgbaar in
01 wave me up!.
Consumentenadviesprijs: € 3,59.

 essence wave goddess – zonnebril hoes
Fun in the sun! Waar moet je je geliefde zonnebril laten als je weer terug op je surfboard springt? We hebben de ideale oplossing met deze supercoole zonnebril hoes, gemaakt van licht siliconenmateriaal in neon oranje! Verkrijgbaar in 01 life is better when you surf.
Consumentenadviesprijs: € 3,39.


Dit plaatje vond ik nog bij de afbeeldingen maar staat niet in het persbericht dus daar heb ik geen info over.



essence “wave goddess” is verkrijgbaar in juli en augustus 2014 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Het is een leuke zomerse collectie, mooie lakjes en highlighter ziet er ook weer mooi uit zoals altijd;)


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails