zaterdag 17 mei 2014

Zomers genieten van damesgeuren


Eindelijk, de zomer komt er weer aan! Hoewel het Nederlandse weer nog wel eens wisselvallig kan zijn, schijnt de zon steeds vaker, gaan de temperaturen omhoog en is het langer licht. Dit betekent dat we weer tot laat in de avond kunnen genieten op het terras en dat we kunnen feesten op de leukste zomerfestivals. Kortom, de zomer is alleen maar genieten. De winkels hangen al vol met leuke, zomerse kledingitems en accessoires. Genoeg mogelijkheden om goed voorbereid de zomer in te gaan. Waar je misschien minder snel aan denkt, maar wat net zo belangrijk is als een goede outfit, is een lekker zomers parfum. Hiermee kom je helemaal goed voor de dag. Maar wat is nou een damesgeur die past bij de zomer?Zo veel keuze
Parfum ziet er van de buitenkant altijd mooi uit. Verschillende kleurtjes vloeistof in leuke flesjes. Soms sta je uren in de winkel en heb je tientallen geurtjes getest, maar verlaat je de winkel met lege handen. Het vinden van het perfecte geurtje is lastig. Het moet namelijk wel bij je passen. Houd je van zoet of meer van sterk? Dat is voor iedereen persoonlijk. Het ruime aanbod van damesgeuren helpt hier ook niet echt bij. Hoe weet je dan welk geurtje je voor aankomende zomer moet aanschaffen?

Wat zegt Vogue?
Volgens Vogue is hét geurtje van deze zomer ‘Dolce’, het nieuwe geurtje van Dolce & Gabbana. Het geurtje is een exotische blend van witte bloemen, waardoor het een zacht en zoet karakter van geur heeft. Deze karakteristieken passen wel heel goed bij de zomer. Het is dus niet zo gek dat Vogue ‘Dolce’ heeft bekroond tot het luchtje van zomer 2014.


Smaken verschillen
Ondanks dat Vogue zegt dat ‘Dolce’ het geurtje van deze zomer is, kan het zijn dat jij er geen fan bent. Wat moet je dan? Gelukkig kan je de hulp van Douglas inschakelen. Zij hebben namelijk een Top 10 damesgeuren van de maand. Aangezien het bijna zomer is, staat deze top 10 nu vol met andere damesgeuren die bij de zomer passen. Het kiezen van het juiste geurtje wordt zo steeds makkelijker.

Douglas korting
Heb je eindelijk het juiste geurtje voor de zomer uitgezocht? Neem dan eens een kijkje op Actiecode.nl. Op de pagina van Douglas vind je regelmatig leuke kortingscodes waarmee je bijvoorbeeld 10% of meer korting scoort op jouw aankoop. Bovendien staan alle huidige acties in een makkelijk overzicht, zo shop je altijd voordelig. 

Geschreven voor actiecode.nl

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails