zaterdag 26 april 2014

Review | Rapid Lash

Laatst schreef ik al een artikel dat ik de Rapid Lash aan het testen was. Klik hier om het nog na te lezen. En inmiddels heb ik het 4 weken gebruikt en vertel ik jullie mijn mening.
 

De rapid lash ontvang je in een doosje met informatie erop.

Hoe werkt RapidLash?
Verwijder make-up en breng een lijntje van de kleurloze wimpergel aan langs de wimperrand (net als bij het aanbrengen van eyeliner). Breng de het wimperserum elke avond aan voordat je gaat slapen, op schone ogen zonder make-up. Onvoorstelbaar resultaat in 2-3 weken. Gebruik RapidLash in de derde maand 2-3 x per week om het bij te houden. Zo kun je er langer dan 60 dagen mee doen, tot wel 4 maanden.

Wat doet RapidLash?
Het wimperserum laat je wimpers langer en voller groeien. Het effect: de mooiste en meest verleidelijke wimpers, zelfs zonder mascara. Geen oncomfortabele wimperverlengers meer nodig. En ook geen lastig aan te brengen kunstwimpers. Probeer het ook eens met mascara: wat een verschil.

Dat klinkt veel belovend!

Ik vond het in het begin best wel even eng om aan te brengen, het brengt het toch op je ooglid aan, vlakbij je oog, ik dacht; straks gebeurd er wat met mijn oog. Je hebt maar 1 paar ogen dus daar moet je zuinig op zijn.
Maar gelukkig niet gebeurd en alles ging goed.

Ik heb het elke avond aangebracht voor dat ik ging slapen op schonen ogen en het aanbrengen ging goed, net zoals eyeliner.
Als je het net hebt aangebracht voelt het nog wat nattig maar dat trekt snel wel en voel je er niks meer van.


Het kwastje:
 
Mijn resultaat: 
 
 Voor - Na
Voor - Na
 

De linker rij foto's zijn van te voren genomen en de rechter rij na 4 weken gebruik.
 
Ik zie eerlijk gezegd geen verschil op de foto's en ook in het echt is het niet te zien, of het resultaat is zo minimum dat het haast niet te zien is. Maar op de 3e rij foto's en dan de rechtste lijken mijn wimper wel wat voller.
 
 
Wat vinden jullie? Zien jullie resultaat? 
 
Rapid Lash is te koop bij FreshWaterValley voor €38,95 of €39,95 (met spiegel, pincet of wimperkruller).
 
Fijne koningsdag! 
 


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails