maandag 28 april 2014

News #67 - Essence Viva Brasil

We presenteren de coolste producten voor een zomerse, Braziliaanse look met deze trend edition!
de trend edition is geïnspireerd op de swingende steden rio de janeiro en são paulo en combineert het energieke gevoel van de copacabana met een fel en tropisch kleurpallet van zonnig geel, rood, roze, paars, groen en blauw. de absolute must-haves zijn de multicoloured lipbalms met hun unieke ringstructuur, de prachtige mascara’s voor ogen én haar en de trendy nagelsetjes. stijlvolle armbandjes in braziliaanse kleuren maken de look compleet en brengen jou meteen in tropische sferen.


De zijdezachte blush in roze en rood geeft je wangen een onweerstaanbaar frisse uitstraling – onmisbaar voor de ultieme rio-look! en dankzij het speciale reliëf is deze blush ook een juweeltje voor in je tas.
verkrijgbaar in 01 i ♥ brasil en 02 destination: sao paulo!.
€2,49 p/st.

Rio girls houden van een kleurrijke oogmake-up, of ze nu op het strand liggen of shoppen in de stad. de hooggepigmenteerde en langhoudende oogschaduwen in paars, roze en groen zijn met hun opvallende reliëf een lust voor het oog! 
verkrijgbaar in 01 everybody salsa, 02 i ♥ brasil en 03 ka-ka-karnival
€1,79 p/st.
De bijzondere lipbalm heeft een unieke driedubbele ringstructuur. behalve een schitterende kleurglans vertroetelen deze lipbalms ook nog eens je lippen!
verkrijgbaar in 01 colour parade and 02 olá brasil!.
€1,99
Deze eye & hair mascara’s zijn ideaal voor alle samba beauties: creëer in no-time de meest geweldige paarse, roze en groene highlights op haar en wimpers. kan gemakkelijk worden uitgewassen.
verkrijgbaar in 01 everybody salsa, 02 i ♥ brasil en 03 ka-ka-karnival
€2,99 p/st.


Je nagels vormen het stralende middelpunt met deze nagellakken in de prachtigste braziliaanse kleuren. helder geel, fel groen, blauw, paars en roze brengen je in een tropische zomerstemming. en met de langhoudende textuur is een verfrissende duik in de schitterende atlantische oceaan geen probleem!
verkrijgbaar in 01 i ♥ brasil, 02 everybody salsa, 03 ka-ka-karnival, 04 cool azul en 05 yeah, copacabana!
€1,59 p/st.

De trendy armbandjes in geel, groen en roze zijn hippe accessoires die je tropische look completeren. de felle kleuren garanderen fun in the sun!
verkrijgbaar in 01 express your essence.
€1,49

Decoreer je eigen ring en laat je creativiteit de vrije loop, met nagellak, glitters of kleine strass-steentjes. je kunt je kunstwerkjes na afloop verwijderen met nagellakremover, zodat je aan de slag kunt met nieuwe designs. eindeloze variatie mogelijk!
verkrijgbaar in 01 we like to samba.
€1,99

De glitter effect poeder met een supercoole neon finish creëert trendy 3d nageleffecten met een gegarandeerd ‘wow-effect’. verkrijgbaar in de combinaties groen, oranje en roze of donkergroen, geel en blauw. alle samba-girls laten hun nagels swingen!
verkrijgbaar in 01 colour parade en 02 olá brasil!.
 
€2,49 p/st.

Verkrijgbaar vanaf mei in de winkels!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails