zaterdag 22 maart 2014

Stralende huid: in vijf stappen zomerproof!


Stralende huid: in vijf stappen zomerproof!
Al weken lang kunnen we genieten van heerlijk weer: de zon schijnt, de temperaturen zijn aangenaam. Je wintergarderobe kan weer opgeborgen worden. Dit betekent dat je huid tevoorschijn komt. Maar is die er klaar voor? Met deze vijf stappen ben je zo zomerproof!

1.      Scrub je smooth
De hele winter heeft je huid weinig daglicht gezien en daarom heb je jouw huid misschien niet de aandacht geschonken die deze verdient. Tijd voor een goede scrub beurt, weg met die dode huidcellen! Gebruik voor je gezicht een mildere scrub dan voor je lichaam. Een of twee keer per week scrubben is voldoende om je huid glad en stralend te krijgen.

2.      Weg wintervacht!
Dit spreekt voor zich: zorg dat je benen, oksels en bikinilijn haarvrij zijn. Scheren, epileren, harsen, ontharingscrème of zelfs permanente verwijdering door middel van laser: afhankelijk van je budget en je eigen voorkeur (of pijngrens) zorg je dat elk stukje lichaam weer gezien kan worden!
 
3.      Smeer je soft
Dode huidcellen en haartjes verwijderd? Dan is het nu tijd om te smeren. Heb je een droge huid? Dan is een dikkere, vochtig inbrengende crème of een body butter geschikt voor jou. Heb je juist een vette huid? Kies dan een lichtere lotion die je huid laat ademen. Tip: op Vouchercloud.nl vind je kortingscodes voor The Bodyshop, zo bespaar je op bodylotions & crémes voor ieder huidtype!
 
4.      Lichte make-up
In de zomer geldt: hoe minder hoe beter. Laat je huid lekker ademen door het bij een minimale make-up te houden. Binnen de kortste keren zul je al een natuurlijk kleurtje opgebouwd hebben dankzij de zon, dus dan is een dikke laag plamuur helemaal niet nodig. Een beetje mascara, wat lipgloss en een frisgekleurde nagellak zijn al snel genoeg om een stralende zomerlook te creëren!
 
5.      Schoonheid van binnenuit
Aan je staat van je huid en haar kun je zien of je goed eet en drinkt. Drink daarom genoeg water en zorg ervoor dat je voldoende fruit en groente eet. Verder weten we natuurlijk: vermijd tabak en alcohol zoveel mogelijk. Zorg voor je lichaam!

Heb jij nog tips voor een stralende zomerhuid?
 
- Geschreven door VoucherCloud

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails