maandag 10 maart 2014

Review | Evoka Hydrating Shower Gel

Evoka ontwikkelde een nieuwe productlijn met lichte en heerlijk geparfumeerde texturen. De lijnen zijn onverbiddelijk wat de kwaliteit van de verzorgingsproducten betreft, of het nu gaat om de uitgekozen ingrediënten of het gevoel dat de texturen op de huid achterlaten. De producten zijn zo ontwikkeld dat ze voor ieder huidtype geschikt zijn. Elk product is vrij van parabenen en dermatologisch getest.


De producten van Evoka zijn opgebouwd rond geuren die typisch zijn voor wereldse bestemmingen. Er is samengewerkt met grote, gerenomeerde Europese parfumeurs, met als grootste uitdaging parfums creëren die je al bij de eerste geur meenemen naar een bestemming.

Ik heb een heerlijke shower gel van Evoka in de geur Tropical Paradise. De substantie is een dunne gel, en het heeft best een groot gat dus wel oppassen;)

Deze prachtige gel met een verfrissende geur maakt het doucheplezier vele malen groter dankzij haar rijke textuur.
De geur is heerlijk, lekker fris, perfect voor in de ochtenden, ben totaal geen ochtend mens maar als je dan zo'n heerlijke verfrissende geur ruikt wordt je meteen wakker.
De geur ruik je haast niet meer als je klaar bent met douchen. Mijn huid voelt daarna lekker zacht aan. En het schuimt ook goed, ik houd van schuim!

De geheimen van haar doeltreffendheid:
 
- Een rijke gel die in contact met water tot een zijdezacht schuim wordt omgetoverd.
- De milde formule voedt de huid en laat een subtiel parfum achter.
- Respecteert de natuurlijke hydratatie van de huid.
- De huid voelt als herboren.

Flacon van 250 ml met handige twist-stopdop kost €8.83.
Evoka is exclusief verkrijgbaar in de parfumerieën van ICI PARIS XL.

Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.
 
 
 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails