maandag 10 maart 2014

News #60 - Catrice Haute Future


Toekomstvisioenen. De nieuwste ontwerpen zijn futuristisch, edgy en direct. Reflecterende vlakken, holografische materialen en metallic elementen brengen de toekomst naar deze tijd. Deze krachtige digitale look biedt ultieme energie en geeft een buitenaardse uitstraling met kleuren variërend van glanzend groen tot koele zilvernuances. De nieuwe Limited Edition “Haute Future” by CATRICE biedt de perfecte make-upmatch voor deze look van mei t/m half juni 2014. Met musthaves als Blush Pearls voor subtiele accenten, een iriserende topper als highlighter voor het gezicht en lichaam en Holographic Flakes voor 3D design nagels. Beautyproducten worden sterren uit het heelal – by CATRICE.


Haute Future by CATRICE – Baked Eyeshadow
Beauty-Beamer. Met deze poederoogschaduw in intense kleurvarianten creëer je een spectaculaire oogmake-up met holografische effecten. Deze kan zowel droog als nat worden aangebracht en geeft ogen een nieuwe dimensie. Er zijn drie varianten: koel zilvergrijs, helder turkooisgroen en prachtig bruinbeige, elk gelardeerd met lichtere pigmenten. Alleen of in tal van combinaties te gebruiken. Verkrijgbaar in C01 Gem Into The Future, C02 iROSEdescent en C03 Never Green Before. 
Consumentenadviesprijs: € 3,89
 
Haute Future by CATRICE – Holographic Liner

Een ander universum. De vloeibare eyeliner met holografisch effect is gemakkelijk aan te brengen dankzij het dunne kwastje. Voor een krachtige eyeliner look in iriserende blauw-paarstinten: ogen vangen onmiddellijk de aandacht. Verkrijgbaar in C01 GaLiLACxy.

Consumentenadviesprijs: € 3,59
 
 
 
Haute Future by CATRICE – Iridescent Topper
Nieuwe dimensies. Deze topper vertegenwoordigt een van de grootste trends van 2014: 3D-glittereffect. De sneldrogende roze-gouden vloeistof kan worden aangebracht over de oogschaduw of als highlighter op het lichaam of gezicht. Voor een trendy stijl met glam factor! Verkrijgbaar in C01 iROSEdescent. Consumentenadviesprijs: € 3,99
 
 
Haute Future by CATRICE – Blush Pearls
Sterrenstof. De rozige, subtiel glanzende Blush Pearls geven het gezicht een perfecte, stralende teint. De lichte en luchtige textuur breng je met het grootste gemak aan met een grote kwast op gezicht en neklijn. Blush Pearls laten je stralen als een ster! De luxe verpakking is een sieraad voor je make-upcollectie. Verkrijgbaar in de kleur C01 iROSEdescent.
Consumentenadviesprijs: € 3,99

 
 
Haute Future by CATRICE – Iridescent Lip Colour
Buitenaards. Deze lipsticks hebben een heerlijk zachte textuur en geven de lippen een bijzondere tint in glanzend paars of abrikoos. Verkrijgbaar in C01 Holo Is The New Yolo en C02 iROSEdescent.
Consumentenadviesprijs: € 3,99
 

 
Haute Future by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer
Future chic. Ultieme kleur, ultieme dekking en ultieme glans. Deze vijf Ultimate Nail Lacquers geven nagels galaxytinten met onaardse effecten in spacey blauw, groen en taupe. Verkrijgbaar in C01 Eletrix Blue, C02 Never Green Before, C03 iROSEdescent, C04 GaLILACxy en C05 Gem Into The Future. Consumentenadviesprijs: € 3,59

 
Haute Future by CATRICE – Holographic Flakes Topcoat

Cybereffecten. Deze transparante topcoat met holografische zilveren pigmenten geeft je nagels een kosmisch effect. De flakes kunnen worden aangebracht over elke kleur nagellak of direct op de nagels voor een ultieme futuristische stijl. Verkrijgbaar in C01 Holo Is The New Yolo.

Consumentenadviesprijs € 3,59


 
 
“Haute Future” by CATRICE is vanaf mei t/m half juni 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.
 
Wat vinden jullie van deze collectie? De nagellakjes zien er wel leuk uit maar van de rest loopt mijn hard niet warm van.
 
 
 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails