maandag 17 maart 2014

In de test: RapidLash

Ik ben op dit moment het Rapid Lash Serum aan het testen van de webshop FreshWaterValley. Dus binnenkort komt er een artikel over met mijn ervaring maar eerst even wat informatie in dit artikel.

Hoe werkt RapidLash?
Verwijder make-up en breng een lijntje van de kleurloze wimpergel aan langs de wimperrand (net als bij het aanbrengen van eyeliner). Breng de het wimperserum elke avond aan voordat je gaat slapen, op schone ogen zonder make-up. Onvoorstelbaar resultaat in 2-3 weken. Gebruik RapidLash in de derde maand 2-3 x per week om het bij te houden. Zo kun je er langer dan 60 dagen mee doen, tot wel 4 maanden.

Wat doet RapidLash?
Het wimperserum laat je wimpers langer en voller groeien. Het effect: de mooiste en meest verleidelijke wimpers, zelfs zonder mascara. Geen oncomfortabele wimperverlengers meer nodig. En ook geen lastig aan te brengen kunstwimpers. Probeer het ook eens met mascara: wat een verschil!

Voor wie is RapidLash?
Het wimperserum is voor iedereen die er natuurlijk, maar bovenaards mooi uit wil zien.

Wat Is RapidLash?
Het werkzame bestanddeel van RapidLash is ontdekt toen een medicijn tegen een oogkwaal bij mensen de wimpergroei bleek te stimuleren. Nu wordt het over heel de wereld verkocht en klanten schrijven jubelende reviews.
 
Dus ik ben benieuwd! Zijn jullie bekend met dit wimpergroei serum?
 
 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails