woensdag 29 januari 2014

Series die ik volg

Ik volg wekelijks een aantal series en vandaag laat ik ze aan jullie zien.
Kijk mee!

Bron foto

Aller eerst The Bold And The Beautiful. Deze serie volg ik al zo lang, mijn ouders keken dit altijd al en ik ben gewoon mee gaan kijken. Mijn opa en oma kijken het zelfs ook.
Het gaat over 2 modehuizen en hun families, elke keer is er wel wat , dan weer ruzie, vreemdgaan etc.
Als er niks gebeurd in de serie is het eigenlijk best saai maar toch blijf ik het elke werk dag kijken en dan eens in de zoveel tijd gebeurd er weer wat, zoals laatst met Amber en Liam met een baby en dat Brooke en Thomas op een onbewoond eiland zijn neergestort en hij moet nu liegen over wat er op het eiland is gebeurd, zijn oma Stephanie wil dat hij zegt dat Brooke en Thomas het hebben gedaan maar dat is niet gebeurd.
In Amerika zijn ze met deze serie al een stuk verder, wij lopen in NL een paar jaar achter dus op internet kan je al vooruit lezen.;)

Elke werkdag op RTL8 om 18:05

Goede Tijden Slechte Tijden:
Bron foto

Dit kijk ik ook echt al jaren stipt elke werkdag. Het is zo met gtst, je kijkt het maar als er wat gebeurd is het leuk, anders is het weer een beetje saai maar toch blijf je het kijken omdat je het toch niet wilt missen.
Ik ben benieuwd wat het volgende gaat worden wat er gaat gebeuren.

Elke werkdag RTL 4 20:00 uur.

Bron foto
Danni Lowinski is nu bezig met haar 2e seizoen en het eerste seizoen heb ik ook helemaal gekeken en ook dit seizoen volg ik elke week. Danni Lowinski gaat over Danni en ze is een advocaat en ze staat met een tafeltje in een winkelcentrum en ze rekent 1 euro per minuut. Het is elke aflevering weer leuk wat er gaat gebeuren en ik kijk er echt naar uit om het te zien.

Elke woensdag op SBS6 20:30 uur.

Bron foto
Dokter Hart heb ik pas een paar keer gezien maar ben nou al helemaal fan van de serie. Het is echt een super leuke serie.
Het gaat over Dokter Zoe Hart, ze erft van haar vader een huisartsenpraktijk in Alabama en die deelt ze met een andere huisarts. In het begin vind ze het maar niks en wil weggaan maar toch blijft ze.

Elke woensdag op RTL5 20:30 uur. 

Bron foto
In het begin keek ik Utopia elke dag maar nou haast niet meer en op Zaterdag kan je een uurtje kijken met allemaal stukjes van de hele week en dat kijk ik nu maar eigenlijk vind ik het niet echt leuk meer, wordt een beetje saai.

Elke werkdag op SBS6 19:30 uur.

Boer zoekt vrouw heeft denk ik geen uitleg nodig, iedereen kent dit vast wel en sinds vorig seizoen volg ik het nu ook.
 
Elke zondag op Ned 1 20:20 uur.
 

Bron foto
Wie is de mol kijk ik ook sinds vorig seizoen, ik begon het te kijken omdat iedereen er zo enthousiast over is maar eigenlijk vind ik het niet zo.

Elke donderdag op Ned 1 20:30 uur


Series die ik volgde:
Deze series waren een tijdje geleden op tv en die volgde ik ook:

Switched At Birth:
 
Once Upon A Time:
Glee:
Glee kijk ik intussen nog steeds, mijn vader download ze, ik ga nu beginnen aan seizoen 5.
Welke series volgen jullie allemaal?


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails