maandag 13 januari 2014

Boek review | Blij af - Anne West


 


Maak kennis met Saar en Julia, de hoofdpersonen uit Blijf af! Van Anne West. Ze zijn zussen, maar daar houden de overeenkomsten op! Saar en Julia hebben al een paar jaar nauwelijks contact meer met elkaar niet meer sinds Julia haar vriend in bed betrapte met haar zusje. Julia vertrok naar Texel om haar eigen leven te leiden en Saar bleef haar losbandige zelf. Dan krijgt Julia een telefoontje van haar zusje: Saar is zwanger na een onenightstand en heeft niemand anders meer tot wie ze zich kan wenden. Julia strijkt met de hand over het hart en besluit Saar te helpen. Maar haar vergeven, dat is een heel ander verhaal.

Het boek gaat over de 2 zussen, Saar en Julia. Elk hoofdstuk gaat over een andere zus, dit is soms wel verwarrend omdat je moet omschakelen maar wel leuk want dan zie je het ook van de andere kant van de zus. Julia is verhuisd naar Texel en heeft daar nu haar eigen leven en heeft een oogje op een leuke vent. Als Saar haar op belt dat ze zwanger is besluit Julia Saar te gaan helpen en komt erachter dat ze toch liever in Amsterdam is, dan kan ze zich zelf zijn.

Het boek is erg leuk geschreven en je wilt telkens verder lezen. Nu ben ik ook erg benieuwd naar de andere boeken van Anne West want dit vond ik echt een super leuk boek, er gebeuren leuke onverwachte dingen. Het boek leest makkelijk weg en zit vol humor maar ook de wat mindere dingen komen er in voor.

Het boek kost €14,50.


Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails