maandag 9 december 2013

Boek review | Cruise Control - Carlie van Tongeren

Lara leidt een lekker leven. Ze is woordvoerder van een grote bank, komt op alle belangrijke borrels, heeft een affaire met een BN’er en heeft nog steeds goed contact met haar studievriendinnen. Zij vinden dat Lara weleens wat meer mag relaxen en nemen haar mee op een Nijlcruise. De cruise hangt aan elkaar van wc-papiermummies en opdringerige verkopers, maar misschien zit onder al die kitsch juist wel precies wat Lara nodig heeft.Wat vind ik van dit boek?:
Dit boek gaat dus over Lara die elke dag wel bezig is met haar werk, maar ze heeft daarnaast ook nog tijd voor haar 2 beste vriendinnen; Elize en Nicole, zij winnen voor haar de cruise want ze vonden dat ze dat verdiend had.
In het begin had Lara het moeilijk om haar werk achter te laten maar het is gelukt, ook deels met hulp van een leuke man.

Ik vond het een heel fijn boek om te lezen, las makkelijk en leuke verhaallijnen. Het merendeel ging het boek over de cruise. Het boek verbaasde me wel, soms gebeurde er dingen dat je niet had verwacht.
Dit is echt een perfecte chicklit, zoet en sappig;) Echt een meiden boek, heerlijk om te lezen.


Dit boek kost €13,50 en verkrijgbaar bij de boekhandel en online.


 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails