zondag 6 oktober 2013

Review: Nagelvijlen Stylfile

Nieuw in Nederland; de Stylfile! Deze nagelvijl is ontwikkeld door Tom Pellereau.
De Stylfile nagelvijlen zijn in de vorm van een S, dit moet er voor zorgen dat het makkelijker je nagels vijlt.
Benieuwd? Lees snel verder!

Er zijn op dit moment 3 stylfile's:
  • S buffer file
  • S file
  • Mini S file/S buffer
Ik bespreek ze met je.


S Buffer file:
Met de S-Buffer gaan je nagels weer mooi glimmen. Geen schade aan je nagels door lak of aceton. Alleen mooi polijsten en ze glimmen je tegemoet. Met de roze kant haal je eventuele oneffenheden weg en met de witte kant polijst je je nagels mooi glimmend. De 'natural' look is helemaal hot voor deze zomer, dus laat je nagellak maar staan.
Deze buffer vijl heeft 4 stappen, stap 1 is het grofst en dan wordt de vijl steeds zachter.
Als je alle stappen volgt krijg je een super mooie glans op je nagels en voelen je nagels heel glad aan. Ook worden ze bij mij iets minder geel omdat je het bovenste laagje van je nagel vijlt. Ik heb zelf ook wat groefjes in mijn nagels en dat is nu ook minder, als ik nu mijn nagels lak zie je tenminste geen groefjes meer.
Super dus!

Deze kost €4,-

S Nail File:
De S-file, een gebogen nagelvijl volgt de ronding van je vingertoppen en je nagels en vijlt daardoor een stuk eenvoudiger. De vijl gaat gegarandeerd een jaar mee en is sterk. Maar vooral ook leuk om te zien en fel roze gekleurd. Goed te vinden in je tas dus. En niet alleen voor dames te gebruiken.

Ik was heel erg benieuwd naar deze vijl, is het echt veel makkelijker in gebruik? Ja ik vind van wel, het volgt inderdaad je nagelvorm en het vijlen gaat hierdoor makkelijker. De vijl heeft 2 verschillende gritt kanten, dat zie je ook op de foto.

Deze kost €3,60

Mini S File/buffer:
Natuurlijk breek je je nagel of scheur je je nagel in als je niet thuis bent of je tas niet bij je hebt. Balen. Maar met de Emergency File aan je sleutelhanger is het geen probleem meer. Beschermd door een leuke roze spiraal, hangt de vijl aan je sleutelbos of aan je tas. Met een vijl kant die zwart is en waarmee je je nagel weer in worm kunt vijlen. Een roze kant om kleine oneffenheden eg te werken en een witte kant voor het betere polijstwerk. Leuk voor jezelf, maar natuurlijk ook een fantastisch cadeautje voor je vriendinnen en zus(sen).

Super handig zo'n vijltje, ik heb deze nu altijd in mijn tas zitten en als je nagel breekt heb je gauw je vijl te pakken. Erg handig!

Deze kost €3,60

Ik ben erg tevreden over de nagelvijlen en vind ze super handig!
Ze zijn exclusief verkrijgbaar bij Stylfile-Nagelvijl.


Dit artikel bevat product(en) wat door een bedrijf/PR bureau ter review is opgestuurd. Dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails