maandag 14 oktober 2013

News # 39

Hypoallergene BB CREAM van Deborah Milano verovert Nederland

Vijfvoudige werking voor optimale verzorging en een natuurlijke, egale look

De 5-in-1 BB CREAM van het Italiaanse cosmeticamerk Deborah Milano verovert in hoog tempo de Nederlandse markt. De producten van Deborah Milano onderscheiden zich door ingrediënten van hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijsstelling. De hypoallergene 5-in-1 BB CREAM combineert optimale huidverzorging met een egaliserende, natuurlijk ogende dekking.



Vijfvoudige werking
De 5-in-1 BB (Blemish Balm) CREAM heeft een vijfvoudige werking: de crème werkt als een primer voor een langdurig resultaat, maakt fijne rimpels en oneffenheden minder zichtbaar, egaliseert de teint, hydrateert en voedt de huid, en beschermt tegen schadelijke UV-B-straling en milieuvervuiling. De crème bevat onder meer omega 3 en 6, en anti-oxidanten die de huid soepel houden. Ultrafijne poederdeeltjes zorgen ervoor dat rimpeltjes, poriën en kleine oneffenheden minder zichtbaar zijn. De bio-gerelateerde pigmenten staan garant voor een gelijkmatige en stralende teint. Voor een effectieve bescherming tegen huidveroudering heeft de crème SPF 20. De 5-in-1 BB CREAM is in Nederland verkrijgbaar in vier tinten, is hypoallergeen en heeft een delicate geur.

Transparant of meer dekkend
De 5-in-1 BB CREAM camoufleert oneffenheden zonder het effect van een zogeheten foundation-masker. Een enkel laagje zorgt voor een lichte dekking van de huid, voor een natuurlijke look met een egale teint. Roodheid en oneffenheden zijn minder zichtbaar. Voor een meer dekkend effect kan nog een laagje worden aangebracht; de crème wordt snel opgenomen door de huid. De 5-in-1 BB CREAM heeft een fluweelzachte textuur en kan eenvoudig worden aangebracht met de vingers of met een foundationkwast. De vier tinten waarin de crème verkrijgbaar is laten zich ook zeer goed mengen.

Verkrijgbaarheid en prijsstelling 
De 5-in-1 BB CREAM van Deborah Milano biedt topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs: de consumentenadviesprijs is € 9,95. De BB CREAM is verkrijgbaar bij de betere adviesdrogist, diverse parfumerieën, en online via: www.drogisterij.net en www.worldofbeauty.nl.



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails