maandag 14 oktober 2013

Interview: Eigenaresse Webstash

Vandaag heb ik weer eens een artikel artikel voor jullie, namelijk een interview.
Dit interview is met de eigenaresse van de webshop Webstash.
 

  • Wanneer bent u begonnen met uw webshop?
In Februari 2013, we zijn nu dus ruim een half jaar online!
  •       Waarom besloot u een webshop te beginnen?
Mijn vriend heeft mij geholpen met het idee om een eigen webshop te beginnen, hij adviseerde dat ik best wat kon doen met mijn passie voor marketing & winkelen. Zelf is hij programmeur (maakt websites). Zijn opmerking: 'Je zou een handeltje kunnen beginnen met al die spulletjes en koopjes van je! Zal ik een webshop voor je maken?' Vond ik op het begin alleen maar grappig. Maar naarmate we er meer over begonnen te praten en brainstormen werd ik toch wel erg enthousiast! We hebben vervolgens samen hard gewerkt om binnen een korte tijd WebStash te ontwikkelen.
  •       Was de keuze moeilijk om het assortiment te kiezen? Of wist u vanaf het begin meteen al goed wat u wilde gaan verkopen?
Ik heb vooral gekeken naar producten die ik zelf heel leuk vind, ik ben zelf ook nog jong (24). Daarnaast kijk ik wat de trends zijn, zoals op het moment infinity en aztec. Daar probeer ik dan op in te spelen. Ik ben constant bezig om weer leuke nieuwe items te scoren voor in de webshop.
  •       Omschrijf uw webshop in 5 woorden:
Vrolijk, Laaggeprijsd, Persoonlijk, Laagdrempelig, Hip.
  •       Krijgt u veel leuke reacties op uw webshop?
Heel veel leuke reactiesJ Vooral bij winacties en artikelen op blogs merk ik bij de comments hoe leuk mensen de webshop vinden. Dat is voor mij natuurlijk een grote motivatie om ermee door te gaan.
  •       Wat vind u het leukste artikel wat u verkoopt?
Het leukste artikel, dat is lastig kiezen haha! Ik heb  zelf wel een hoop items in mijn bezit die ik ook verkoop. Als ik weer leuke producten binnenkrijg in het magazijntje is het natuurlijk moeilijk om deze zelf niet te willen hebben ;) Ik vind de zwarte tas met studs erg leuk. http://www.webstash.nl/tassen/tas-zwart
En deze suède legging met baroque patroon http://www.webstash.nl/Kleding/legging
  •       Als u mocht kiezen, wat zou u nog willen in uw assortiment?
Ik wil misschien wat meer kleding gaan verkopen, verder weet ik het eigenlijk nog niet. Het is altijd maar de vraag wat er op mijn pad komt en wat ik vind passen bij webstash..      
  • U heeft nu een webshop, bent u ooit van plan om een winkel te openen?
Daar heb ik eigenlijk nooit echt over nagedacht, het lijkt me wel leuk een keer op beurzen of markten te staan, ik heb niet echt de ambitie om een echte winkel te openen, of in ieder geval niet om zelf in de winkel te staan. Daar komen namelijk toch weer heel andere dingen bij kijken.

Ik wil de eigenaresse Senya heel erg bedanken voor dit interview. Ik zou zeggen neem eens een kijkje op haar webshop Webstash.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails