dinsdag 3 september 2013

Minder geld uitgeven aan schoenen

Een van grootste fashion uitgaven van vrouwen zijn schoenen. Een schoenenverslaving is niet per definitie erg, zolang je er bewust mee leert om te gaan. Deze tips helpen daar een beetje bij:)
Denk in kleur paletten
Als je kledingkast voornamelijk uit zwart en grijs bestaat, dan kooop je geen navy-blauw shirt hoe trendy dat op het moment ook mag zijn. Een goede regel om jezelf aan te leren is enkel een item te kopen als het bij minimaal 3 andere kledingstukken past. Denk ook zo als je nieuwe schoenen koopt. Voorkomen is beter dan genezen. Bedenk goed hoeveel outfits je werkelijk hebt waarbij rode killerheels goed staan om miskopen te voorkomen.
Zoek de beste online deal
Het is waar dat je schoenen vaak online goedkoper kunt vinden. De beste deal vind je echter niet altijd per se direct bij de schoenenwinkel zelf. Speur websites af die kortingscodes en deals verzamelen. Hier kun je bijvoorbeeld nu met een Zalando kortingscode 10% korting krijgen op je bestelling.
Laat je niet verleiden door een sale
Hoewel uitverkoop natuurlijk heerlijk is om doorheen te struinen en alles te graaien, verspil je hier meestal veel geld. Meer dan de helft van wat je koopt kies je uit omdat het goedkoop is en niet omdat je het mooi vindt. Resultaat: een kast vol nooit gedragen kleding en schoenen met de kaartjes er nog aan. Zie kortingscodes en sales als kortingsbonnen voor de supermarkt. Maak er enkel gebruik van als je het echt wil kopen.
Closetshop van fashion bloggers
Sinds de enorme opkomst van vintage is tweedehands al lang geen taboe meer. Online fashionbloggers hebben continu nieuwe schoenen nodig die bij hun Outfit of the Day posts passen. Om deze nieuwe aankopen te bekostigen verkopen ze hun bijna niet gedragen oude stappers die jij goedkoper kunt overnemen. Dit closetshoppen kan je veel geld besparen op de meest trendy schoenen! 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails