dinsdag 24 september 2013

Herfst inspiratie

Dit is even een ander soort artikel. Dit keer geen nagels, maar fashion. Hoe mooi je nagels ook zijn, je wilt natuurlijk wel dat ze bij je outfit passen. Daarom geef ik je hier een klein overzicht van een aantal herfsttrends. Ik hoop dat je daardoor geïnspireerd wordt voor mooie nailart die dan helemaal bij jouw outfit past.

De kleur is grijs
De ontwerpers hebben waarschijnlijk veel naar de lucht gekeken, want veel kleding is grijs dit seizoen. Als je nog geen grijze items in je kast hebt hangen, kijk dan snel even op Vouchercloud voor
een Zalando kortingscode en scoor snel een truitje of shirt. Grijs is een kleur die je makkelijk kunt combineren. Leuk met zilveren nailart voor wat extra shinnyness J


We love ruitjes
Als je voor nailart inspiratie gaat kijken op bijvoorbeeld Pinterest, dan zie je regelmatig ruitjes voorbij komen. Deze herfst zie je dat ook veel terug in de kleding, dus kun je op je nagels extra creatief worden! De kleur bij ruitjes is ook vele grijs, maar ook de klassiek Burberry ruit is hot deze herfst. Of heb je de schotse ruit al gespot? Rood met groen. Zeker tijdens de kerst wordt dit vast weer een hit voor op de nagels.
 
Geïnspireerd op de middeleeuwen
Een opvallende trend op de catlwalks war het zogenaamde Medieval damset. Oftewel: fashion die geïnspireerd is op de kunt uit de middeleeuwen. Het ziet er vooral heel dramatisch en ‘goud’ uit. Het is waarschijnlijk geen fashion die wij zullen gaan dragen, maar het is wel leuke inspiratie voor nailart!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails