maandag 26 augustus 2013

News # 32 Essence Be Loud

essence trend edition “be loud!Stil en verlegen? Welnee: het tegenovergestelde! De nieuwe trend edition van essence zegt het zelf:“be loud!”: een oproep aan alle beauties om hun stem te laten horen. Laat je zien, voel je vrij, wees jezelf! Meiden van nu zijn onafhankelijk, sterk en hebben lef. Dat vraagt om een expressieve look! Camouflageprints en krachtige kleuren vormen de basis voor deze ijzersterke collectie. Felroze, paars, oranje en abrikoos worden gecombineerd met hippe tinten als olijf, steengrijs, goud en zwart. De producten zijn supertrendy: oogschaduwduo's met tal van effecten, jumbo oog- en lip potloden, multicolour blushes met camouflagedessin, nagellak in powerkleuren en een trendy graffiti topper. Laat je horen, be loud, met essence, vanaf half september tot en met oktober 2013essence be loud! – eyeshadow
Dynamisch duo! De oogschaduwen bieden twee kleuren en diverse effecten, van lichtglanzend tot intens metallic. Met de drie kleurnuances in beige-goud, olijfgroen en steengrijs creëer je de nieuwste oogmake-uplooks! Verkrijgbaar in 01 riot grrr-een, 02 like a stone in the wall en 03 rock the block.
Consumentenadviesprijs: € 2,39

 essence be loud! – jumbo eye pencil
Laat jezelf zien… de jumbo eye pencil in trendy steengrijs is superpraktisch, waterproof en vlekvrij. Je kunt 'm als oogschaduw en als eyeliner gebruiken. Verkrijgbaar in 01 I’m all riot.
Consumentenadviesprijs: € 2,59.
essence be loud! – jumbo sheer stick
Rebelse meiden kunnen niet zonder: de jumbo sheer stick! Deze sticks in felroze en abrikoos toveren een subtiele kleur en glans op de lippen en geven een heerlijk zacht en verzorgd gevoel. Verkrijgbaar in 01 pink me and 02 ap-ri(c)ot.
Consumentenadviesprijs: € 2,59.
 essence be loud! – multi colour blush
Zoveel kleuren – zoveel stijlen! Deze blush heeft een superfijne textuur en bestaat uit drie perfect op elkaar afgestemde tinten voor een frisse teint op de wangen. Het trendy camouflagepatroon maakt deze blush een ware eyecatcher. Verkrijgbaar in 01 ap-ri(c)ot en 02 pink me.
Consumentenadviesprijs: € 3,39. 


essence be loud! –nail polish
Kleuren waarmee je een statement maakt! De langhoudende nagellakken in paars, oranje, olijfgroen en steengrijs hebben intense kleuren en een hoge dekking. Voor meiden die houden van opvallen! Verkrijgbaar in 01 riot@, 02 orange is the new black, 03 riot grrr-een en 04 like a stone in the wall.
Consumentenadviesprijs: € 1,89.

 essence be loud! – graffiti topper
Glitter graffiti! Graffiti liefhebbers completeren hun nagellook met deze unieke glitters in allerlei kleuren en vormen. Hiermee maak je je nagels tot ware kunstwerkjes! Tip: deze gloednieuwe topper komt prachtig tot zijn recht op lichtere nagellakkleuren. Verkrijgbaar in 01 not punky nor funky.
Consumentenadviesprijs: € 1,89.

 essence be loud! – nail art set
Opvallend én gemakkelijk! Met de nail art set creëer je snel de mooiste camouflagelooks op je nagels. De set bestaat uit de handige duo stylist en verschillende ontwerpsjabloontjes. Wow effect gegarandeerd! Verkrijgbaar in 01 totally camouflage.
Consumentenadviesprijs: € 2,99.

essence be loud! – cosmetic bag
Camouflage! Dit stijlvolle make-up tasje is ideaal om alle producten van deze trend edition in te bewaren. De trendy must-have van het seizoen! Verkrijgbaar in 01 totally camouflage.
Consumentenadviesprijs: € 2,99.

essence “be loud” is verkrijgbaar vanaf half september t/m eind oktober 2013 bij
Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Hele leuke collectie, ben erg benieuwd naar de 2 blushes en de glitter topper lijkt me ook erg mooi!LinkWithin

Related Posts with Thumbnails